Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mela.17

Krostki

Polecane posty

Gość mela.17

Mam pewien problem. 2-3 dni po goleniu maszynką okolic bikini oraz łona odrastają włoski (co jest normalne). Natomiast strasznie denerwujące są krostki które się przy tym pojawiają. Pełno małych, czerwonych podrażnień, które swędzą i nie pozwalają ogolić się nawet przez tydzień, ponieważ w czasie golenia \"rozcina\" się je, i zaczynają robić się z tego małe ranki. Po goleniu zawsze dezynfekuję te miejsca, przez kilka dni wcieram krem (specjalny do miejsc po depilacji, zwalniający tempo wzrostu włosków oraz nawilżający\") nie wiem co mogę zrobić aby się tego pozbyć. z góry dziękuję za odp.

Gość kici 100
Używaj mączki ziemniaczanej lu b talku , można sobie kupic preparat alantan . Nie używaj masyznki do golenia to najgo rsza rzecz , poniewaz włoski szybko odrastają , robią sie silniejsze , najbezpieczniejszy jest krem . Są rózne nie każdy dobry jest , ale ja polecam na bazie aloesu np Tanita , veet łagody , musisz sobie sama dobrać ....

Gość wioletka z brzyduli
pamietcie ten watek o :" krostach na pyrtusiu :D :D :D czemu na mojej klawiaturze nie dziala Alt ?????

Gość kuo
La