Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pedagożka

PIERWSZA WIZYTA W SOLARIUM

Polecane posty

Może niektórych to zdziwi ale chciałam się zapytać jak to wygląda? Chcę pierwszy raz się wybrać do solarium i mam takie pytanie: czy należy się rozebrać do naga czy może zostać w stringach? Nie pytałam koleżanek bo mi głupio żeby się nie wyśmiały więc pytam tutaj. I czy należy wkładać te specjalne okulary? I co lepsze łóżko czy kabina (na stojąco)?

Gość kikuuuuuuuuukaki
Możesz się opalac nago i w bieliznie - ja osobiscie wole nago bo opalam się wtedy całą. Okularki nie są obowiązkowe, ja ich nie zakładam. A jeśli chodzi o rodzaj stojąca czy leżąca ja preferuje łóżko, z tego względu że nie chce mi sie stac przez 10 min - wole poleżec :) i taka rade na początek idz max na 5 minut i stopniowo wydłużaj opalanko.

ja tam raz zrobilam sobie sesje solarium - tygodniowa - opalam sie w stringach wslanie po to zeby widziec roznice ze juz sie opalilam ;)

Gość kikuuuuuuuuukaki
a nie wyglada to teraz troszeczke głupio jak je zdejmiesz?? ;p

Pozwól że spytam, czy koniecznie musisz iść do solarium? Tak pytam bo zamiast polepszyć, to pogorszysz sobie stan swej skóry. A przecież nam , kobitkom, zależy na zdrowej i długo młodej i jędrnej skórze. Wiem, że lekko brązowe ciało wygląda ponętnie lecz czy nie lepiej mieć to ciałko mniej pomarszczone? Poza tym czy wiesz kiedy w tym solarium były wymieniane lampy (często jadą jak najdłużej na starych lampach które się zużywają a wtedy ...oj nieżle dają strukturze naszej skóry!!!).

Gość asik-paznokcie
idz do poleconego solarium! opalaj się na poczatku po 5 min co dwa dni. używaj kosmetyków przeznaczonych do tego celu!(to nie naciąganie) opalając się na łózku czesto zmieniaj pozycję (zapobiega to nierównomiernemu opaleniu się)