Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaa

seks po porodzie

Polecane posty

a wogóle nie rozumiem jak mozna sie zmuszac do robienia loda, przeciez tego trzeba chcieć. Ja jak nie chce to tego nie robię nawet jak mój mąż mnie o to prosi. To ja decyduję o tym czy chce mu sprawić tą przyjemność.

zgadzam się z tobą ze do seksu nie można nikogo zmuszać Zależy to od nastroju, wychowania, katolickich zasad moralnych ,temperamentu itd

ja sie nie zmuszam i na pewno nie robię tego dlatego że się boje że mnie zdradzi - to juz jest głupie. Jak bedzie chciał to i tak zdradzi.

Gość mąż_nnan
ale gadanie ja ze swoja żona kochałem sie dzien przed porodem i było light, lżejszy poród

\"facet potrzebuje seksu jak \"koń owsa\" dlatego że prostata produkuje cały czas spermę i jak nie będzie ona usunięta to w końcu nabawi się przerostu prostaty i raka więc co za problem robicie kobitki z tym że nie możecie swojemu mężowi zrobić dobrze rączką czy loda.Kochająca żona ma przyjemność w tym ,że jej mąż nie męczy się bólem jąder czy podnieceniem i zrobi mu dobrze\" \"pamiętaj że jak możesz robić we dwoje to nie rób samemu.Pewno że może i może też sobie poszukać jakaś fajną laskę która będzie zachwycona tym że mu zrobi dobrze\" \"czy ja uważam że natychmiast po porodzie Dlaczego Polacy w dyskusjach ograniczają się do skrajności i to w każdej dziedzinie Nie ma można nic wypośrodkować (czarne i białe żadnych odmian tęczy w dyskusjach \" \"zgadzam się z tobą ze do seksu nie można nikogo zmuszać Zależy to od nastroju, wychowania, katolickich zasad moralnych ,temperamentu itd\" Pozwoliłam sobie wkleić Twoje posty JAKIŚ tam facecie.... Nie widzę w nich kompletnie żadnego ładu i składu. Nie napisałam, że natychmiast po porodzie, ale jak rozumiem uważasz, ze przez te dni \"natychmiast po porodzie\" wytrzymasz, naprodukujesz spermy i później kochająca zona zrobi ci loda, abyś nie dostał przerostu prostaty i nie będziesz się męczył z bólem jader... I tak pewnie nie zrozumiesz... ehh... :O

i w dniu porodu mozna się kochać, jeśli sie nic nie dzieje, a 6 tygodni po... zależy jaki kobieta miała poród i jak sie czuje... Jesli jest ok i ma ochote, nie trzeba tyle czekać...