Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slicznotka86

ślicznie wyglądalas-co mu odpisac??

Polecane posty

Gość slicznotka86

w sobote bylam na imprezie...byl tam tez chlopak ktory kiedys mi sie podobal,ale mnie nie chcial bo "takich jak ja ma na pęczki":) odpuscialm go sobie.........widzial mnie na imprezie,przygladal....ale nie rozmawialismy........wczoraj napisal mi sms,ze slicznie wygladalam w sobote...........itp.mamy tylko zwykly luzny kontakt -koleżenski...... zastanawiam sie co mu odpisac....cos w stylu:"zawsze slicznie wygladam.dziekuje" czy cos innego:-P Taka mała zemsta aby byla.......pomózcie...chce mu troche dopiec....

Gość jajoirksass
odp nie dla psa kielbasa

Gość na diecie...ale nie dzisiaj
ladnemu we wszystkim ladnie ,ale dzieki.

Gość na diecie...ale nie dzisiaj
nie dla psa kielbasa- DOBRE!!!!!!!!!!

heh.. Naucz się kulturalnego zachowania a nie wrednego dopierdalania ! Odpowiedz "Dziękuję bardzo, Pozdrawiam :)" ... z uśmiechem... a jak odpisze to nie odpisuj. Wiem, bo najbardziej mnie to zawsze boli jak sam coś schrzanie :) Kulturalnie z uśmiechem, wtedy zobaczy najbardziej, że masz wylane.. Oczywiście jak chcesz prowadzić te swoje śmieszne gierki. Najlepiej nic nie pisać.

A "Wiem" brzmi za prosto i narcystycznie.. Uzna, że jesteś jeszcze większą idiotką niż myślał.

Gość ja albo pominelabym milczeniem
albo napisalabym, ze dziekuje i tyle. Po co wymyslac cos wyszukanego? Czasem najprostrze odpowiedzi sa najlepsze ;)

Gość jasia s.
A moze zwykłe "dziękuję'. A facet będzie zachodził w głowę, czy to tylko tyle, czy az tyle...

Gość kasia księżniczka
Własnie przekonujesz mnie autorko , ze kobiety to Zołzy :O Chłopak jest miły a Ty :o Ech szkoda słów :(

Gość napisz mu że też jest śliczny

Heh... No bo takie one są... Zwykłe Dziękuję będzie najlepsze, ponieważ odpowiadasz kulturalnie, dajesz mu do myślenia dlaczego tylko tyle i jednocześnie nie zamykasz sobie bramki do dalszej znajomości. O ile chcesz ją utrzymywać. Jednocześnie teraz ty jesteś ponad nim. Pasuje tutaj stwierdzenie "Kto pierwszy mówi kocham, przegrywa" Ale to tylko się tyczy takich dziecinad jak ty tutaj podajesz.

Gość siedze i czytam
to za zołzami lataja,bo slodkie idiotki sa nudne ;)

Gość oszołomom religijnym
napisz mu ze jestes glupia wiec tylko musisz slicznie wygladac. na ew. randke zabierz komputer bo jak cie o cos zapyta albo cos powie to musisz na forum napisac bo co odpowiesz?

Gość nataliaxxx
ja jeślibym już odpisała to napisałabym chłodne "dziękuje"

Gość slicznotka86
ja jestem 100%tową zołzą wiec czemu sie dziwicie?;)

Gość buba125
jakbys byla zolza to bys sie nie pytala. dziekuje wystarczy. ewentualnie wiem, dziekuje. nie wiem czemu uwazacie ze jak dzieczyna WIE ze jest ladna to jest idiotką. istnieje takie trudne pojecie jak poczucie wlasnej wartosci.

Gość de.molka
i napisalas w koncu cos?