Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AngelaP-W

Określanie płci dziecka

Polecane posty

Gość AngelaP-W

Mam pytanie do mam, które mają już szkraby na świecie. Jak to jest z określaniem płci. Bo już głupieje po prostu. Na USG mówią mi że chłopak, a jak robiłam badania krwi w laboratorium i odbierałam wyniki, to pani powiedziała do mnie: " O jaka dziewucha będzie" na co trochę zdziwiona powiedziałam, "na USG mówią, że chłopak" a ona do mnie, że jej też tak mówili. Nie wiem po czym niby w tych wynikach poznała, że będzie dziewuszka... Więc mam pytanie czy słyszała, któraś z was o jakiś badaniach laboratoryjnych określających płec? Bo niby z USG to różnie bywa, sama miałam byc chłopakiem. A może znacie inne metody na poznanie płci dzidziusia??

Gość Malenka milosc
A czy plec jest taka wazna? wazne zeby malenstwo bylo zdrowe.

Gość już się wypowiadałam
o boszsze, głupich nie sieją, takie idiotki jak ty je rodzą! Facetka zażartowała, a ty wierzysz, pomyślunku trochę dziewczyno!!!

Gość jestem w 36 tc
Idz na usg 3D, tam ci wyjdzie jak na dloni jakiej plci jest twoje malenstwo:)

co do usg 3D...też nie jest pewne...moja znajoma robiła i była pewna , na 100 %, że bedzie miała córeczkę, do samego porodu była przekonana, że będzie Julcia, a tu położna mówi do jej męża: ma Pan ślicznego synka, a on: nie, nie ja czekam na córcię-Julcię, a położna na to: to ma Pan Julcie ale z jajkami ;-) takze do samego konca można sie mylić co do płci, mimo, że wszystkie badania wskazywały na córeczkę...

Gość SanSan
chyba ze mialas jakies badanie inwazyjne z pobraniem krwi pepowinowej itp wtedy okreslaja plec i to jest w 100% pewne jezeli mialas zwykle badanie to babka w laboratorium moze na podstawie wielkosci brzucha tak powiedziala? moze z fusow sobie wywrozyla? heh ciekawe :) teraz nawet po usg nie mozna byc pewnym, moja szwagierka do samego porodu byla pewna ze bedzie syn, na kazdym usg syn i syn a urodzila sie corka :) wszyscy w szoku, bo wszystko juz kupione w niebieskim, to bylo ich 1 dziecko :) moja kolezanka za to pod koniec ciazy poszla na ostatnie usg do swojego prowadzacego gina , a ten podczas usg mowi "mowilem juz pani ze bedzie corka? " o malo co z lezanki nie spadla, bo wczesniej zawsze ten sam gin mowil jej ze bedzie syn urodzila sie corka :)

Gość jestem w 36 tc
Kasiulak - bo to tez zalezy w ktorym tygodniu robi sie te usg 3D i jak dzidzia sie ulozy. Moj synus np. ulozyl sie tak, ze jajka i siusiak byly na pierwszym planie, wiec nawet nie ma mowy pomylce :)