Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spinka1979

kto uwielnia muzykę Janusza Radka??

Polecane posty

czy znajdzie się tu ktoś kto ceni jego twórczość- piosenki na wysokim poziomie artystycznym z pięknymi tekstami?? ja uwielbiam , słucham na okrągło:)

byłam w sobotę na Jego koncercie. Niesamowite jak potrafi bawić się głosem, poza tym te piosenki są na prawdę o czymś , a nie to co teraz leci w większości radio totalna rąbanka

cześć halkatla21 :) ja też uwielbiam M. Bajora - niektóre piosenki to perełki. Widzę , że mamy podbny gust muszyczny :) fajnie trafić na kogoś takiego ...

cześć halkatla21 :) ja też uwielbiam M. Bajora - niektóre piosenki to perełki. Widzę , że mamy podbny gust muszyczny :) fajnie trafić na kogoś takiego ...

spinka🌻 mi również miło :) tym bardziej, że z moich znajomych nikt tego nie słucha, i czasem na mnie dziwnie patrzą :classic_cool: sami nie wiedzą co tracą...

no pewnie , że nie wiedzą co tracą , ale to ich strata. Może do takiej muzyki z jakimś głębszym przesłaniem to trzeba dojrzeć?? ;) a którą piosenkę lubisz najbardziej?? bo ja chyba "Nie widzę Ciebie w swych marzeniach " :)

no pewnie , że nie wiedzą co tracą , ale to ich strata. Może do takiej muzyki z jakimś głębszym przesłaniem to trzeba dojrzeć?? ;) a którą piosenkę lubisz najbardziej?? bo ja chyba "Już Cię nie ma w mych marzeniach " :)