Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BluebarryBoom

START STARANIA - lipiec 2009!

Polecane posty

Gość BluebarryBoom

Witam, wiem, ze tych tematów i watków jest sporo, ale ciezko jest wbic sie na juz istniejacy i towarzyszyc znanym sobie wzajemnie dziewczynom. Dletego chcialam zalozyc kolejny, mam nadzieje pomocny, topik. Jestem mama 2 letniej corci, kochanej ponad wszystko. Chcialabym aby nie byla sama na swiecie, dlatego postanowilismy razem z mezem o drugim dziecku. Rzeczywistosc nas troche przerosła bo staramy sie juz 7 miesicy i nic. Obesrwowalam swoje cykle, ale to nie pomoglo. Czekam teraz @, a wiem ze bedzie - zrobilam 2 testy i oba sa negatywne. Zaczelam takze zazywac tabletki Castagnus. ZAPRASZAM

Gość billabillabilla
Jest ktos? Fajnie by było porozmawiać z kimś kto te z sie stara.

Gość Cmokus20
czesc ja sie staralam.. tylko moje staranie wygladaly tak ze poprostu robilysmy.. nie liczac kiedy beda dni plodne i wogole... ide teraz na wesele a chcac sie upewnic robilam test JUZ 9 lipca (popludniu) po ok pol godz wyszla druga kreska... chcac sie jeszcze raz upewnic zrobilam testa 10 rano... po kilku godz test sie zalal od literki T az do niej powodujac widok kreski.. pytalam czy to ciaza i wogole czy moga byc jakies objawy.. ( bolaly mnie sutki 2 dni) i dosc dlugo jajniki.. miono ze to moga byc hormony itd.. zrobilam test 2-a dni temu... odrazu wyszly dwie grube krechy :)) nie mogac uiwerzyc zrobilam jescio jeden ( na drugi dzien) i znow to samo... sama niewiem kiedy ani co.. :))) a do lekarza dop pojde w poniedzialek.. :))

Gość ewewewewe
z checia sie dopisze chociaz nie jestem pewna ale w ciazy chyba jestem, mialam miec 3 temu okres i sie spoznia ale poczekam jeszcze tydzien i chetnie z wami popisze :) karmisz piersia swoja 2 letnia corcie jeszcze? ja mam 1,5 roczna coreczke :)

Gość BluebarryBoom
Przestalam karmin jak mala miala 10 miesiecy. Na szczescie, bo juz wtedy dawala znac, ze ma mocny zgryz! Cmokus, wielkie, ale to wielkie GRATULACJE! Ewewe, tobie tez zycze zebys zobaczyla dwie kreski. Ja musze poczekac na nie jeszcze jakis czas.

hej. ja tez sie staram z mezem o dzidziusia juz od 10 miesiecy i nic, ale ostatnio zrobiłam test i 2 kreska jest bardzo jasna, wiec nie wiem czy to ciaza czy nie

Gość Cmokus20
eweweeww to ja rowniez popisze jak juz bede pewna w 100% :)) BluebarryBoom DZIEKUJE Mam nadzieje ze juz jest czego :)