Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mam dosc tego

dlaczego w zyciu nicmi sie nie udaje?????

Polecane posty

Gość juz mam dosc tego

z praca, facetami, znajomymi teraz kompletnie opadlam z sil, jeszcze kilka miesiecy temu jak szukalam np pracy to wierzylam ze sie udaa teraz to mi sie juz nie chce chodzic na te rozmowy bo i tak nie widze w tym sensu kazdy moj pseudo zwiazek nawet sie nie zacznie a juz sie konczy juz mam tego dosc....

Gość juz mam dosc tego
nic sobie nie wmawiam tak jest a studia mgr uzupelniajace tez rzucilam ale ze wzgl ze nie maialam za co placic stypendium 100zl dostawalam, czesne na msc 350 plud dojazd:O zrezygnowalam bo nie mialam z zcego placic pracy nie moge znalezc zadnej nie mam juz sily na nic o facetach i znajomych nie wspomne:O

Gość bojabojaboja
Trochę cierpliwości. W życiu na zmiane są dobre i gorsze chwile, dobre i gorsze orkesy, nie ma tak, że jest cały czas źle albo cały czas dobrze, tak więc za jakiś czas się wszystko ułoży. Z pracą jest bardzo ciężko, bo teraz taki czas, chyba będziesz musiała po prostu trochę bardziej się powysilać, ale nie trać wiary, na pewno coś sie w koncu trafi. A co do związków, to widzisz nie każdy ma szczęście w tej kwestii, ja też mam za sobą sporo takich krótkich i zupełnie nieudanych relacji. Ale najważniejsze to nawet z tego wyciągnąć jakieś wnioski. Potem te wnioski w nas dojrzewają i z czasem mamy większe szanse na zbudowanie czegoś trwałego. Nie poddawaj się;) To ma sens, bo w końcu starania się opłacą:)

Gość no i ja sie dolaczeeeee
Hej dziewczyny, ja mam doslownie tak samo! Nie udaje mi sie nic, jestem kompletnym zerem, ani pracy, ani faceta, ani pieniedzy! Pracy po prostu nie ma! Nie wiem jak z tym walczyc

Gość ale nieudacznicy

Gość student...
Do kogoś o nicku "ale nieudacznicy". Są tacy ludzie, którzy mimo że potrafią coś zrobić, nie są lewi to jednak mają pecha i zawsze we wszystkim pod górkę. Wszystko co im się uda osiągnąć, osiągają wielkim kosztem, np. zakuwają ostro w czasie gdy inni się bawią i wychodzą tak samo jak tamci. Sam wiem najlepiej jak to jest i już mnie z tym krew zalewa, w sumie pod każdym względem tak mam. Po prostu jest taka pewna grupa ludzi. I nie mylić tego z lewactwem, olewatorstwem itp.

Gość ale nieudacznicy
kuśwa, może nie wychodzić jedno, drugie, ale wszystko pod psem????

Gość no i ja sie dolaczeee
a dlaczego ci to tak trudno jest zrozumiec?

Gość juz mam tego dosc
ja juz nie mam sily kompletnie opadlam z sil nie wiem jak to wyjasnic ale ogarnal mnie totalny bezsens jestem juz tyle bez pracy, znajomych, mam takiego pecha do facetow ze czasami sie zastanawiam czym sobie na to zasluzylam:(

--mam tego dość-- i --mam 22 ... - łącze się w bólu 🖐️ mam identyko. rzuciłam jedne studia, teraz nie mogę się dostać na żadne, pracy nie ma, znajomych jakoś też...a facet to już w ogóle ...brak jakichkolwiek perspektyw :( :)

Gość juz mam tego dosc
jestem zalamana, calymi dniami placze, mam tego dosc a nie moge tego zmienic staralam sie caly rok, wierzylam, a teraz to juz nawet wiary nie mam mam 26lat , niedlugo 27 i nie mam nic, nawet nie stac mnie na wyjazd do wiekszego miasta, nie mam od kogo pozyczyc, sama oszczedzam pieniadze na czm sie da:O

Gość student....
Ja też opadłem przez to z sił, motywacji, ambicji itp. Zasłużyć sobie ani ja nie zasłużyłem, ale na pewno Ty tez nie. Ja żyję tak z dnia na dzień, w sumie pewnie bez żadnego celu. Wcześniej wkładałem we wszystko 200% starań, a i tak wciąż było niedobrze. Więc teraz nie zależy mi na niczym, byle dzień zleciał.

Gość juz mam tego dosc
student..ja tez tak mam..doslownie wegetuje, nie mam w miescie w ktorym mieszkam zadnych znajomych oprocz jednej kolezanki, z ktora nawet nigdzie nie wyjde bo ja nie mam za co, ona ma dziecko tez nie pracuje i tak biedujemy... nie wspomne o tym ze cala sie stresuje, nie moge jesc, chudne, wpadam w jakies doly....takie to wszystko bez sensu , czasmai musze sie zmusic aby wyjsc z domu....marze o tym zeby szybko zlecial dzien i zeby pojsc spac:O:O najlepsza lata mi zlecialy.....nie mam na swoim koncie zadnego udanego zwiazku...zadnego....i chyba juz nie bede miec...

Gość student....
Wiadomo że użalać się niby nie można, ale nie ma się też co do przesady pocieszać i mówić że będzie świetnie itp. Ja co najlepsze nie żale się nikomu i pewnie ludzie myślą że mam fajnie ale tak na prawde nie mają zadnego pojecia jak jest w rzeczywistości.

Gość juz mam tego dosc
wiem ze nie powinnismy sie uzalac ale czy moze byc cos gorszego niz zycie -wegetacja?to jest dobijajace, a najgorsze ze ja nie widze szans na zmiane...

Gość juz mam tego dosc
tak bardzo chcialabym miec dobra prace, meza i dziecko czy to tak wiele???? ale chyba nie bedzi mi dane...:(

Gość no i ja sie dolaczeee
a tak z ciekawosci zapytam, z jakich rodzin pochodzicie? Bo ja z rodziny patologicznej, i wiem ze to jest przyczyna wielu moich problemow:(

Gość juz mam tego dosc
no ja tez

Gość juz mam tego dosc
trafiam zawsze na facetow-kobieciarzy, nie moge znalezc ZADNEJ pracy i mamjuz tego dosc..tego czekania....:O

Gość ale nieudacznicy
dlaczego tak trudno to zrozumieć? otóż dlatego, że chyba trzeba być jakąś chodzącą kupą, żeby na każdej płaszczyźnie leżeć na glebie.. Ok - studia-praca - jedno z drugim związane - czasem może się zdarzyć, że nie wychodzi, zwłaszcza w "trudniejszych" rejonach naszego kraju... Ale jak można nie mieć znajomych, przyjaciół - przecież na to chyba ma się wpływ - to nie ma związku z topografią kraju, człowiek powinien przecież jakoś przynajmniej próbować wpływać na swoje życie... Może czcigodna autorka czeka, aż wszystko samo się załatwi, aż spadnie z nieba?... Jak młody, zdrowy (daj Boże!) człowiek może tak biadolić? Czy uważacie, że ci którym się "udaje" mają zawsze z górki? Każdy ma problemy, wszystkim jest ciężko - takie czasy i takie życie - ale trzeba brać się z nim za bary, a nie siedzieć i płakać!

Gość juz mam tego dosc
ak to powiedzial ze ja tylko siedze i placze? mzoe teraz mam taki okres ze nic mi sienie chce ale caly rok sie staralam i nic

Gość depresyjnatrzydziestka
Autorko,chciałabym CIe jakos pocieszyć,ale kompletnie nic sensownego nie przychodzi mi do głowy,rzeczywiscie tak jak napisał student ,nie ma sensu na siłe wmawiac Tobie i paru innym osobom,ze nie ma co sie użalac nad soba ,ze wszystko przed Wami ,wiem i widze jakie trudne jest codziennie zycie,od pracy poczawszy na związkach emocjonalnych skonczywszy.Prawda jest taka,że w dzisiejszych czasach naprawde trudno znalesc prace bez znajomosci,tutaj naprawde nie odgrywa role wykształcenie.Moja przyjaciółka ma 2 fakultety i po rozmowie kwalifikacyjnej babaka jej poiwedziała,ze owszem przyjeliby ją,ale obawijają sie że moze miec w zwiazku z tym swoim wykształceniem wysokie wymagania wobec pracodawcy w kwestii wynagrodzenia-chore,prawda?...nie pomogły zadne tłumaczenia mojej przyjaciołki,teraz ukrywa ten drugi fakultet-moze znajdzie prace Jedno jest pewne,że nikt nie zna przyszłosci,czasami w ciagu krótkiego czasu nasze zycie moze zmienic sie diametralnie,ufam i wierzę że tylko na lepsze-czego Ci zyczę droga autorko pamiętajcie że w zyciu piękne sa tylko chwile http://www.youtube.com/watch?v=y5c4H4oNZ0s&feature=related

Gość oj autorko
przeżywasz z pewnością ciężkie chwile (o ile to nie prowokacja), a jednocześnie wchodzisz na forum internetowe, które jest ostatnim miejscem gdzie powinnaś się znaleźć!!! To jest miejsce - pewnego rodzaju śmietnik - gdzie mało prawdopodobne - żeby ktokolwiek Ci pomógł. Jak widzisz tu się tylko ludzie nakręcają "na nie"... Zwróć uwagę jak atakowani są ci, którzy cokolwiek dobrego o sobie napiszą - obojętnie czy prawdę czy nie! Coś Ci powiem - ja akurat jestem osobą o wyjątkowym optymizmie, wyjątkowej kreatywności i wyjątkowo silnym poczuciu własnej wartości i wiesz czego przede wszystkim pilnuję? otóż tego, żeby w moim otoczeniu nie znajdowali się malkontenci, pesymiści, nieudacznicy, zazdrośnicy itp. negatywne toksyczne indywidua - chyba w myśl powiedzenia - "z kim przestajesz - takim się stajesz" - wolę swoje własne (dla mnie i dla moich bliskich atrakcyjne) towarzystwo. Więc radzę i Tobie - nie słuchaj biadolenia innych, nie równaj w dół - tylko weź Boga na pomoc i spójrz w inną niż dotychczas stronę... Życzę Ci powodzenia! ps. tak - to ja jestem także spod nicku "ale nieudacznicy" - żeby ułatwić negatywną analizę i skojarzenia...

Gość oj przestanciee
bardzo dobrze ze tu napisalas, mozesz spotkac tu osoby podobne do ciebie, a takimi jednym jak nieudacznik spod tego nicku sie nie przejmuj i kompletnie ignoruj