Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kulawy diabeł

Juliusz Cezar.

Polecane posty

Gość Polnośc widzę
Po czym wyczuwasz, że będzie wystrzałowo ?:) ...

Gość Polnośc widzę
Jeśli nie może być inaczej=wystrzałowo, to może być jak zwykle :P Pilnuj sily wystrzału, o ile się da ;) Fajny cytat, szczególnie ten z talentem mnie podbudował:P:P

Gość Polnośc widzę
Jak zwykle/ wystrzałowo = schematy .. :P może złoty środek ?:P:P 2 cycat mi się tak wcale nie podoba, gdyż myślę, że jakaś część ma jeszcze długie ręce:P to Ty takiej hyphopowej muzyky słuchasz? szoke. Ale rzeczywiście w małych dołkach może zmotywować. Cenię ludzi mocno stojących na ziemi ( na szczęscie wszyscy siedzimy w tym g.. /rynsztoku :P)

Gość Polnośc widzę
Kajaki mają to do siebie, że czasem sie wywracają na drugą stronę ... :P:P

Jak zwykle=schematy......wystrzałowo? już raczej nie podpada pod schemat...jeżeli ma się wyobraznie:P Drugi cytat bardziej do mnie pasuje dlatego wspomniałem, że lepszy:P ...a piosenka jest genialna pod względem lirycznym i muzycznym.. A skoro nie przepadasz za HypHopem;)..to polecam to samo rozłożone na częsci pierwsze i bez tekstu http://w864.wrzuta.pl/audio/3jyw1zj6Puz/carla_bley_-_dining_alone Pomysłowość Noon'a z Grammatika pod względem wyszukiwania sampli na płytę Światła Miasta była na wyjątkowo wysokim poziomie:classic_cool:.. Zapędziłem sie..a to nie mój temat;).. Spadam..🖐️..

wow widze ze tutaj jakas intelektualna elita powstaje beze mnie. zglaszam sie do uczestnictwa.