Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robakkkkkk

moja byla juz dziewczyna dziwnie sie zachowuje

Polecane posty

Gość robakkkkkk

to ona ze mna zerwala w sumie sie nie dziwie, klocilismy sie przez ostatnie 3 miesiace a teraz chce sie ze mna widywac 2 raxy w miesiacu na sex.

Gość 1234567.....
hmmmm ?.....a co Ty na tą propozycję ? taki układ by Cię interesował ?

Gość ktkaaaaaaa
To, że się nie dogadywaliście nie znaczy, ze musiało być wam źle w łózku. Pewnei tęskni za dobrym seksem ale ty sie nie godź na to. I dobrze, ze jest juz byla.. bo taki szmatławiec z niej jest.

Gość robakkkkkk
nie mowcie tak o niej.!! ona nie jest szmata, mialem ja pierwszy i jedyny. wiem,ze mnie kocha ale nasz "zwiazek" byl nie do wytzrymania!! ona to robi dla mnie!! wie jak mi bylo wspaniale!1 wie ze jest w tym cudowana [byla moja piata ale tamte nie dorastaly jej do piet]!!! byla otwarta i robila wszystko ze mna w lozku o tylko chcialem, i wszedzie wlasciwie, kazdy facet o takiej by marzyl!! ona boi sie staracic ze mna calkowicie kontaktu i dlatego chce tak robic...

Gość 1234567.....
no to zgódź się na taki układ ...tylko musisz liczyć się z tym że dla niej będzie to sex bez zobowiązań i będzie miała prawo w trakcie np spotykać się z kimś innym .....a Ty nie będziesz miał prawa mieć do niej o to pretensji zdajesz sobie z tego sprawę ?

Gość robakkkkkk
to ona powiedziala ze ja moge miec na boku nawet 15 innych, a jak zapytalem jak bedzie jak znajdzie sobie kogos to powiedziala,ze daje mi gwarancje ze nie znajdzie i z nikim nie bedzie!!! bo wiem,ze do zdrady nie jest zdolna!!

Gość robakkkkkk
ona chce zrobic tak by uwolnic sie od tej mojej kontroli i zakazow [wiem,ze przesadzalem] a mimo wsyztsko mnie nie stracic do konca! choc jestem pewien,ze korzystac nie bedzie z tej wolnosci i ze bedzie ja duzo kosztowalo to co chce robic.

Gość robakkkkkk
poradzcie cos.. co zrobic?

Gość lolitkaaaaa
bierz jak tego chce ta mala.

Gość klaudia543210
napisz czy ma nowego to nam pomoze

Gość robakkkkkk
nie ma zadnego nowego!!!

Gość 1234567.....
na to wygląda że chce się kurczowo trzymać Ciebie ale czy Ty potrafisz być wobec niej w porządku czy chcesz wykorzystać okazję do seksu bez zobowiązań ????...wiesz ją pewnie będzie mimo wszystko bolało jak będziesz spotykał się z innymi a ona dostanie namiastkę tylko w postaci 2 spotkań w miesiącu i to tylko na seks jeśli nie widzisz szans na to że Wasz związek ma szanse się odnowić to nie zgadzaj się na taki układ niech dziewczyna znajdzie sobie kogoś innego z kim być może będzie bardziej szczęśliwa

Gość robakkkkkk
chcial bym zachowac jakis honor, a w takiej sytuacji to chyba bedzie trudne...

Gość 1234567.....
to tylko zależy od Ciebie czy potrafisz zachować się jak facet z honorem czy masz zamiar wykorzystać po prostu nadarzającą się okazję

Gość robakkkkkk
sam nie wiem cyz potrafie.. wiec ze jak zrezygnuje z tego wszystkiego to ona bedzie cierpiec jak sie nie bedziemy w ogole widywac...

Gość masz dwie możliwości
żeby zachować"honor": albo zrywasz ten związek i nie godzisz się na żadne sekszenie bez zobowiązań. albo proponujesz dziewczynie normalny związek i pracujesz nad sobą żeby naprawić to co zjebałeś.

zakochana w tobie dziewczyna utrzymuje że chce seksu bez zobowiązań i ty wierzysz że faktycznie tak może być??? macie wy faceci jakiś olej we łbie czy tylko spermę???

no i dać takiemu dziewicę to zepsuje

Gość robakkkkkk
w drugioej opcji musial bym zmienic sie calkowicie!!! w niczym sie nie zgadzamy.

Gość robakkkkkk
ona chce mnie widywac a ja powiedzialem jej ze nie ma opcji na znajomosc bez sexu, bo taka proponowala,. czysto kolezenska. by isc od czasu do czasu na piwo czy do kina albo na spacer.

nie wiem czy dobrze myślę ale wydaje mi się że większość facetów jakby trafiło na taką kobietę jak opisujesz (dziewica plus brak zahamowań seksualnych) to by ja nosiło na rękach i codziennie modły zamawiało w intencji żeby nie zniknęła - w kościele, synagodze i meczecie a ty co zrobiłeś???

Gość robakkkkkk
Ja ją rozdziewiczyłem :D

Gość robakkkkkk
jeszcze jak by oni wiedzieli jaka ona byla. dowcipna,idealne poczucie humoru,mila,kochana,zawsze wszytsko chciala jak najlepiej dla mnie, latala na kazde moje zawolanie, tak naprawde to tylko ona sie starala, walczyla o mnie, nigdy sie nie poddawala, oddala sie by mnie nie stracic, nigdzie nie wychodzila jedynie z kolezanka jedna na spacer czy gdzies z nia posiedziec od tego bardzo ladna buska,' a ja? olewalem ja z gory na dlo, chcialem tylko sexu, zle ja traktowalem. wiem o tym. robilem awantury o kolezanke bo jej nie lubilem, kazalem wybierac albo ona albo ja. wszytsko zjebalem.

Gość robakkkkkk
16.23 to podszyw. ja ja tylko wykorzystywalem. a poziej jak zaczela protestowac po dluzszym czasie, chyba przejzala na oczy ze ja przeginam, nie umialem sobie z tym poradzic i robilem awantury ciagle, jak zaczela sie troche stawiac.!! :(

Gość robakkkkkk
powiedzcie cos....