Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubero

pomocy

Polecane posty

Gość bubero

Witam wszystkich pytanie dość intymne ale nie mam kogo zapytać ,ostatnio podczas zabaw z zoną (na drugi dzien) coś mi się stało w penisa .Spuchl troche swedzi jak cholera nie wiem co jest grane czy jakas grzybica czy cos innego,dlatego mam prosbe o jakas masc albo jakies srodki na ta moja dolegliwosc .Zonie nie powiem bo wyjechala na wakacje a chcialbym sie wyleczyc do jej powrotu.Z góry mowie ze ja nie zdradziłem :)

Gość pewnie to nie były
zabawy z żoną :P....niestety tylko lekarz ci pomorze

proponuje kupic w aptece CLOTRIMAZOLUM KREM- na zmiany grybicze, nie amrtw sie są takze na zmiany na skorze nie tylko na narzadach plciowych. Wkrotce powinienes iosc do lekarza rodzinnego na poczatek i z nim o tym porozmawiac, oczywiscie zonie tez powiedz/

Gość bubero
Naprawde to byly zabawy z zona ,wydaje mi sie ze jakos go obtarłem bo zachcialo mi sie bawic miedzy posladkami :(.Do lekarza nie pójdę bo bym sie ze wstydu spalił jak by mi Pani doktor kazała pokazać ale maść kupię i zastosuje dziekuje bardzo

ta masc jest na zapalenia grzybiczne - jesli to obtarcia to nic nie pomoze

Gość bubero
no to co w takim wypadku? mam zastosować

Gość zastossssssssssssuj
CLOTRIMAZOLUM

Gość bubero
smaruje narazie linomagiem troche pomaga tylko niepokoi mnie to spuchniecie nigdy tak nie miałem.Grzybice nieraz miałem zaraziłem sie od zonki i smarowalem czyms co mi dała i pomagało

Gość gruszkakula
bubero, lekarz rodzinny wcale Ci nie każe pokazywać. Jak opiszesz objawy, to Ci coś na tej podstawie przepisze.

Gość bubero
no mam nadzieje bo lekarz domowy to kobieta a członka mam prawie dwa razy większego :) tylko zeby nie swedział :( narzie dziekuje chyba bede musiał isc do niej