Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze odpowiedz na moje pyt

czy ktos z was pracowal jako ,,tajemniczy klient- audytor ?

Polecane posty

opis oferty : Oferta: Osoba biorąca udział w badaniu, wciela się w rolę zwykłego, przeciętnego klienta, który udaje się do wskazanej placówki, aby sprawdzić w niej jakość obsługi. Tajemniczy klient nawiązuje rozmowę z pracownikiem, dzięki której ocenia jego kompetencje, umiejętność rozmowy z klientem, dyskretnie sprawdza również elementy wizualne lokalu. Po wizycie dostarcza raport drogą elektroniczną w postaci ankiety. Wybranym kandydatom oferujemy: możliwość zdobycia dodatkowego wynagrodzenia elastyczne godziny pracy zdobycie doświadczenia z obszaru badań marketingowych możliwość poznania standardów obsługi klienta Oferujemy ciekawe doświadczenie z zakresu badań marketingowych i dobrą zabawę, za którą otrzymasz wynagrodzenie pytanko? czy to sie wogole oplaca? mila ktos doswiadczenia w tym wzgledzie???.

wszystko zależy od ilości zleceń w twoim regionie jeśli będzie ich dość sporo to całkiem niezła i lekka praca

levviatan- czy moglys powiedziec cos wiecej?? jak wyglada taka praca i wogole??

Wchodzisz do sklepu i starasz sie wychwycić jak najwięcej szczegółów odnośnie zachowania pracownika, co robi, wyglądu sklepu itp. a potem się to opisuje ;)

no tak tak ..mniej wiecej kojarzeo co chodzi tylko jak zz zarobkami??? jak czesto sie chodzi napisz slisss 🌻

*plisss hehe