Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaluuu

Jakie jest prawdopodobieństwo,ze druga ciąża też będzie taka ciężka jak pierwsza

Polecane posty

Gość lalalaluuu

całą ciaze wymiotowałam, mdłosci nie dawały mi spokoju, psychicznie sie załamałam i mam traume batrdzo bym chciala kiedys miec drugie dziecko ale mysl o kolejnej takiej samej ciazy mnie przeraza:( mamy wielodzietne czy u was kazda ciaza byla podobna?

Gość olmolo
Niestety z chłopcami czułam się bardzo podobnie,tzn.obie ciąże były do siebie podobne.Teraz jestem w 3 ciąży i czuję się całkowicie inaczej (duuużo lepiej ) ,z usg wychodzi dziewczynka :)

Gość lalalaluuu
a z chlopcami jakie objawy?

Gość i ty sie chcesz decydowac
na kolejne? ja bym po takim hardkorze dala sobie raz na zawsze spokój. jedno wystarczy.

Gość Dziubka000000
na to nie ma reguly kazdy znosi to inaczej :)))

Gość lalalaluuu
"chce" to dobre słowo:O wolala bym wynajac matke zastepcza niz znow sie decydowac na to pieklo ale marzy mi sie za kilka lat wieksza rodzina:( niestety chyba malo realne

Gość olmolo
Bardzo źle się czułam.Codziennie wymiotowałam,a niedobrze było mi przez cały dzień :(.Okropnie drażniły mnie wszelkiego rodzaju zapachy,nie mogłam jeść,bo od razu mnie cofało,okropność. W tej ciąży zwymiotowałam zaledwie 3 razy,no i poza tym absolutnie nic się nie dzieje.

Gość saleminka8
to nie jest zawsze powiedziane,że np.jak miało się chłopaczka w brzucholku i się np.wymiotowało to że z dziewczynką bedzie inaczej. Każda ciąża jest inna,to chyba zależy od organizmu mamuśki ;) hmm ja w 1 ciąży straciłam dziecko,ale czułam się super w 2 ciąży i obecnej miałam wszystkie objawy,ale nie wymiotowałam,miałam tylko przeróżnego rodzaju mdłości ;) znajoma mojej teściowej wymiotowała i z córkami i z synami w ciąży,przy pierwszym jedynie dziecku nie miała specjalnych dolegliwości. Ja myśle,że to sprawa organizmu,na ile jest przygotowany,jak reaguje,ale nie zawsze kobieta będzie się czuć tak samo w kolejnych ciążach... :) czy jakoś tak :) może od wieku matki to zależy...

w1 ciazy super zero mdlosci zero wymiotow teraz masakra nie wymiotuje ale zmeczenie sennosc ,mdlosci bole glowy ,kazda ciaza jest inna rzadko sa podobne....

Gość olmolo
saleminka masz absolutną rację.Ja nie twierdzę,że z chłopcami ciążę przechodzi się lepiej lub gorzej.U mnie akurat tak jest,ale być może to jest kwestia wieku,nastawienia,albo jeszcze czegoś innego.Moi chłopcy mają już `10 i 7 lat,więc chwilę temu :)