Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cmokus20

Czy to choc troszke mozliwe??

Polecane posty

Gość Cmokus20

czesc mam takie pytanie... starajac sie o ciecko uprawiam seks co jakis czas.. :) jestem przed okresem.. mam na 20-go ale niewiem czy w tym czasie do czegos nie doszlo.. nie orietuje sie dokladnie czy mialam te dni plodne czy nie.. ale robiac test 9-go (popoludniu) wyszla mi druga kreska (blada, ale widoczna) po ok 30 min... upewnic sie dokladniej robilam test rano 10-go po kilkunastu min. (moze dluzej) . test sie lazal od prawej str (do liteki T) tworzac jej widocznosc... czytam i czytam na tym forum i pisze o bolach jajnikow, piersi itd. i wlasnie ja mam takie wrazenie ze jajniki od czasu do czasu mnie bola (nie tak bardzoo ale je czuje)... Sutki tez nadal ( gdy je dotykam) lub gdy sie piecze z parnerem.. czego to moze byc oznaka??? czy poprostu jestem juz zbyt przewrazliiona tym wszystkim.. lub za duzo biore do siebie?? strasznie bym chcila miec dzidziusia :(

Gość kaskadka
ta druga kreska moze byc mniej widoczna...poczekaj na okres, jak nie przyjdzie to powtorz test, bo za wczesnie jeszcze na takie objawy

Gość dfghjv
nic z tego nie rozumiem okres mialas na 20 a test zrobilas 9?jaki w tym sens?

Gość Cmokus20
chyba nic innego mi nie pozostaje.. jak czekac :(

Gość Cmokus20
porpostu test mam teraz na 20-go lipca... a ide na wesele 18-go (czyli przed okresem) i chcialam sie upewnic

9-tego to chyba troche za wczas jak na robienie testu. Do @ jeszcze 7 dni a ty w sumie robiłaś na 11 przed spodziewanym @.

Gość dfghjv
zrob go w dniu spodziewanej @

Gość Cmokus20
okres mam na 20-go sorrki za blad

Gość Cmokus20
nio wlasnie tylko ide na wesele i chcialam sie upewnic wczesniej zeby nie zaszkodzic... dlatego tak wczesnie...

Gość Cmokus20
to chyb przez ten stres... =P

generalnie to masz objawy jak przed okresem. Nie oszukujmy sie objawy ciazy i te przed okresem sa bardzo podobne. Poczekaj. Poza tym wg mnie za wczesnie na wykrycie ciazy przez test skoro okres masz dopiero za 7 dni. Test powinno sie robic po dniu kiedy miala przyjsc miesiaczka. Jesli przyjmujac masz 28 dniowe cykle to dni plodne przypadalyby na 4-6 lipca wiec to niemozliwe ze test zrobiony 9 wykrylby ciaze

Gość dfghjv
to zrob test 18 z rana kup jakis czuly moze 25mlU/ml.

Gość Cmokus20
a moze i tak.. czas pokaze.. dzieki za odp,

Gość Cmokus20
nio zebym to wogole kiedykolwiek pila.. nie przepadam za alkoholem .. ale bedac niedawno na 18-ste ( oczywoscie kierowca) obiecalam szwagrowi ze na weselu z nim wypije dlatego zrobilam test.. moze faktycznie za wczesnie.. ale lepiej sie upewnic :)