Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaga93

poradzcie! znajomość przez skype!

Polecane posty

Gość gaga93

heej internautki ;d pierwszy raz piszę na tym forum i jest dla mnie ważne wasze zdanie.. opinia itd. otóż pewnego wieczoru wraz z moja kuzynką rozmawiałyśmy na skype z obcokrajowcami po angielsku rzecz jasna.. i ogólnie sobie żart robiłyśmy z nich xd wkręcałyśmy ich (podawałyśmy wszystkim złe imiona i zły wiek, tylko kraj podawałam zgodny z prawdą! zdjęcia tez z internetu jakichś modelek skopiowałysmy!) tak na prawdę mam na imię Dagmara i mam 16 lat ... i podawałam sie jako Caroline, 19 years old.. pewnego wieczoru zadzwoniłyśmy (oczywiście losowo) do pewnego Michaela.. on mieszka w Rosji w Moskwie.. ma 20 lat, jest raperem, wysłał mi swoje piosenki nawet ;) zdjęcia, swoje video.. postada nawet facebooka (tez wysłał mi do niego linka).. wg mnie i mojej kuzynki jest na prawde miły, przystojnyy..i ma śliczny głos.. świetnie śpiewa.. mowi ze studiuje medycyne pierwszy rok , ja napisałam, że ja też kształce się w tym kierunku (to prawda, ale jestem dopiero w 1 lo!) na prawde, on jest szczery! piszemy i rozmawiamy z sobą trochę czasu ( tzn.7 dni) .. jest mi głupio, że skłamałam akurat w tym przypadku.. ja zawsze miałam taką zasadę, że wysylam zdjęcia do osób, które lepiej już znam.. jeżeli chodzi o Michaela jest mi głupio ze on jest wobec mnie szczery a ja nie!.. rozmawialam nawet z jego przyjaciółką (Charlotte) Michael powiedział ze ma zamiar odwiedzić Polskę w następne wakacjei i chciałby mnie zobaczyć!..omg.. nawet nie wie jak ja na prawde wyglądam! co mam teraz zrobić? czy mam usunąć swój dotychczasowy nickna skype , zrobić nowy i za pewien czas zadzwonić do Niego i rozmawiać tak jakby nic się nie wydarzyło? i ju rozmawiać całkiem szczerze? Jeżeli przeczytałyście powyższą treść odpowiedzcie!! proszę! moze macie lepszy pomysł? thx za odpowiedzi ;*

Gość przyznaj sie od razu