Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 13, 2009 nieznajomy się na was patrzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ania nie do podjebania Napisano Lipiec 13, 2009 uwielbiam wrecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 13, 2009 zalezy jakie ma zamiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał 25 chętnie poznam nowe Napisano Lipiec 13, 2009 Przerwa wobec Ciebie mozna miec tylko jedne zamiary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 13, 2009 " przerwa miedzy palcami 90 zalezy jakie ma zamiary " A jeżeli chce wzrokiem zmniejszyć cycki to jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cycata Julianna Napisano Lipiec 13, 2009 ja lubie jak mnie nieznajomy od tylu zapina , wtedy nie wodze co sie za moimi plecami dzieje bo i co mnie to obchodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***DziewczynA*** 0 Napisano Lipiec 13, 2009 Usmiecham się do niego :P Ale tylko jak jest przystojny ten nieznajomy :P:P a jeśli jest brzydalem to odwracam wzrok i robię groźną minę :P hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 13, 2009 no ja juz wiem jakie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 13, 2009 Jak ostatnio na 1 się patrzałem w dzielnicy żerań zaczęła do mnie głupie teksty walić:O.Głupie w klontekście jej zachowania:O.I była w stroju wściekleróżowym:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 13, 2009 Amant --> a masz taki dar ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Lipiec 13, 2009 te we wsciekłorózowym wolą miec duze tzytzki dlatego taka reakcjia :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 13, 2009 Nie mam takiego daru ale mnie ie przeszkadzają małe cycki.A tamta miała dosyć duże cycki:O.I chyba ma chłopa bo widziałem ją z pierścionkiem:O.Ale już mnie rozgniewała i być może wkrótce jej chłop wyląduje z dziwką w łożu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie że lubię Napisano Lipiec 13, 2009 w ogóle lubię być w centrum uwagi :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach