Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JOLKA B

CO SĄDZICIE O FOCIE MOJEJ CIPCI? MAM LATA

Polecane posty

Gość JOLKA B
MNIE PRZYNAJMNIEJ NIE KRĘCĄ OGLĄDANIE STRAYCH CIPSK NA NECIE ZAL MI CIEBIE

Gość JOLKA B
HA HA HA MNIE PRZYNAJMNIEJ NIE KRĘCI OGLĄDANIE ZDJĘC STARYCH CIPSK NA NECIE ZAL MI CIE GOSCIU,,,,ZAL HAHAHAHAHA

Gość JOLKA B
Gram w tą gre i jestem miszcyniom, bo w rzyciu realnym tesz chleje dykte i inne wynalazki z kolegami spod sklepu i zza smietnika HAHAHAHAHA

Gość JOLKA B
Nie "znowu ten pedał " tylko pedałka debilu JOLA!!!!!!:PPP hahahaha

Gość JOLKA B
wrecz przeciwnie cignie mnie w nieznzny świat chłopczyku

Gość JOLKA B
"nieznany " no raczej , ja nie miałam okazji sprzedawac butelek i nie wiedziałm po ile stoją....a teraz juz wiem :))

no i zbierasz te butelki i sprzedajesz? w końcu z czego musisz za internet zapłacić.. ale się zgadzam z tym że to żałosne wklejanie zdięc cipek i masa typów z trudem trafiających z podniecenia kursorem na link. ja przestałem klikać w linki na kafe (nie było wtedy jeszcze ani pasty do zębów ani menelgame) po tym jak trafiłem na filmik w którym koleś wkłada sobie słoik w dupsko który pęka, krew, szkło w odbycie itp...(1man1jar chyba sie nazywało), było tez raz jedzenie gówna i coś z jakimś koniem i to mnie skutecznie ostudziło moją ciekawość względem linków na kafe...

Gość JOLKA B
Witaj w klubie widziałam filmik ze sloikiem najochydniejsza rzecz jaka widziałam gram w gre bo lubie od czasu do czasu i nie jest to moja jedyna pasja tylko chwilowa rozrywke 10 min dzinnie przerobienie linka i wklejenie i niech se zboczki klikaja i sie wkuurw***ą :)) dobrze im tak dobrze a ciągu 28 min na link kliknęło 50 osób na tym skonczył sie mi limit menelgame datków wiec nie wiem ilu jeszczee ale to chyba dobitnie swiadczy o tym jaki przekrój społeczenstwa mamy w PL i kto tu wchodzi... kogo obchodzi stara jola i jej "cipcia" ...porazka

no wiesz, akurat że klikają to normalne bo temat na erotycznym, po to tu wchodzą choć nie kumam po co skoro w necie moga sobie znaleść 1000 fotek cipek każdego rodzaju, koloru i niestety wieku. to menelgame mnie nie wkurwia :D, bardziej pasta do zębów bo się pojawia w normalnych tematach typu "tu macie mojego bloga gdzie możecie sie wpisywać" itp albo "nieznane zdięcia MJ" i jeb , pasta... a w jakim czasie te 50 osób weszło? 5 minut?

Gość JOLKA B
w jakies 25-30 min poprostu musisz zaczac "grac " w to choc to za cieżkie słowo jest chyba jak na ten rodzaj rozrywki:))

Gość JOLKA B
:))

Gość guuu
fajna:)

Gość HANIU MEN
CIPCIA NAJLEPSZA NA SWIECIE

Gość ciasteczko moje
ciasteczko moje kochane

Gość idioci
ogladajcie znaczy ze was kreci stara locha i macie menel game hahahahahaha

Gość nnna
zal mi cie