Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tajemniczy depilator

DEPILACJA - HELP!!

Polecane posty

potrzebuje pomocy, już którys raz z rzędu kupuję krem do depilacji, nakładam go (najpierw według producenta, potem chwile dłużej) . . . I NIC!! Mam tego dosyć, golenie nóg maszynką przyprawia mnie o atak furii - już dzień po strasznie swędzą mnie nogi, nie licząc drobnych licznych ranek :( czy ktoś z Kafeteryjczyków może mi pomóc? słyszałam o domowych sposobach, ale nigdzie nic nie mogę znaleźć... boję się też trzymać preparaty dłużej na nogach, żeby nie było podrażnień... :C

Gość a probowalas krem veeta
ten z mala gabka w zestawie, albo maja tez nowy zestaw z golarka (bez ostrzy) w zestawie, ten nowy jest bardzo silny i wloski ladnie schodza, no chyba ze chodzi ci o to ze cos tam zostaje, niestety zawsze zostaja, ale nogi wygladaja na gladkie i nie ma zadnych podrazenien jak w przypadku zwyklycj golarek

veeta nie, bo nieładnie pachnie, ale koleżanka mówiła że u niej nie działał...

smierdzi jak cholera, ale dziala, z tym ze ten z golarka w zestawie jest lepszy (i drozszy) od tego z gabka, ale jak zamierzasz kupic ten z gabka to kup dodatkowo w rossmanie gabke do cellulitu firmy Syrena. Jak zaczniesz scierac krem po kilku minutach ta mala gabka to plucz ja czesto bo jak jest na niej krem to nie sciera wloskow, a jak juz skonczysz z mala gabka, potrzyj jeszcze nogi ta duza gabka szorstka strona z nalozonym zelem pod prysznic, zetrze pozostale wloski i usunie brzydki zapach kremu

Gość Nie depiluj
zostań Nindżja! ;)

musisz po prostu krem zostawić na dłużej ,nie bój się o jakieś alergie,ich podany czas zwykle jest za krótki

aaa i zapomnialabym o czyms bardzo waznym! tam niby jest napisane zeby nakladac na sucha skore, ale ja zauwazylam, ze faktycznie nie dziala po nalozeniu na sucha, dopiero jak namocze nogi ciepla woda to dziala, moze woda zmiekcza wloski ja mowie o tym zestawie http://www.veet.us/veet-rasera-bladeless-kit.php wg stronki veeta wyglada na to ze w Polsce go nie ma :O

zolta megi niedokladnie tak jest, a golilas sobie kiedys okolice biki takim kremem? a przypalilas sobie kiedys cipke? skora na nogach jest grubsza to i wytrzymalsza, ale te kremy poga poprzyc skore, zwlaszcza u osob wrazliwych