Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsaaaa

pedicure

Polecane posty

Gość dsaaaa

doradźcie mi jak się pozbyć okropnego zrogowacialego naskórka na stopach, wynik stosowania żyletek, czy jest szansa wrócić do gladkich stóp?

Gość d r f fffffffff
.

Gość Fiefik
Jakich żyletek? O-O

Gość dsaaaa
takich do stóp. :(

Gość Fiefik
i co się tymi żyletkami robi? jezu, nie mogę sobie tego wyobrazić.

Gość dsaaaa
wycina sie

Gość bron boze zyletki
!!!! tylko się pokaleczysz :o Kup sobie tarkę do stóp gruboziarnistą i co 2 dni sobie trzyj a codziennie po kąpieli wsmarowuj dernilan maść do kupienia w aptece. Po tygodniu Twoje stopy będą miękkie. Ja miałam pięty twarde jak kamień, kupiłam dernilan i po kilku dniach była duża poprawa.

Gość dsaaaa
dzieki, cos jeszcze mam zrobic? a chodzicie do kosmetyczki na pedicure ona pomoze?

Gość alalalalalala
walczę z tym od ponad raku,bo raz-jeden raz! miałam ścinaną skórę przez kosmetyczkę-nie wiem,dlaczego nie zaprotestowałam,ona nie miała co tam ściniać ( a poszłam na pedicure,bo chciałam mieć perfekcyjnie zrobione paznokcie) teraz trzy razy w tyg. stosuję pumeks,raz w tyg. tarkę z drobnoziarnistym papierem ściernym-oczywiscie po tym dużo kremu do stóp i skarpety,raz w tyg, dużo kremu i folia spożywcza na to i skarpety-po godzinie stopy są mięciutkie,ale tylko wtedy,bo do tej pory nie udało mi się całkowicie wyeliminować tego zgrubienia,z tym,że jest nieco lepiej,ale naprawdę dużo czasu poświęcam stopom-po każdej kąpieli używam kremu do stóp,czasem też w ciągu dnia-a to ,co napisałam wyżej,to "specjalne" zabiegi,oprocz tej codziennej pielęgnacji

Gość dsaaaa
może ten dernilan pomoże, no właśnie głupia chwila a ta skóra niemiłosiernie narasta i wstyd mi za te stopy, a miałam cudownie gładkie.

Gość tez polecam dernilan
jest najlepszy i niezastąpiony, uzywam go od 2 lat i mam stopy jak u niemowlaka a wczesniej mialam z nimi problemy

Gość dsaaaa
co jeszcze polcacie, jaies peelingi? moczenie?

Gość serena23
dernilan

Gość zyleta1985
chcesz zarobić? wejdź na te stronę i się zaloguj, codziennie odwiedzaj 25 reklam i zarabiaj www.polski-bux.pl/?r=nowamary naprawdę się opłaca