Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelina wawa

na wypadanie wlosow

Polecane posty

Gość marcelina wawa

dziewczyny chcialabym Wam polecic moja metrode na wypadanie wlosow. wiem, ze u niektorych jest to chorobowe ale jesli u Was wypadanie wlosow jest spowodowane tak jak u mnie slabymi wlosami mysle, ze moja metoda moze Wam pomoc. zaczne moze od tego, ze moj problem zaczal sie dwa lata temu. zawsze mialam bardzo geste i zdrowe wlosy. az do momentu gdy zaczelam chorowac, przyjmowalam sporo lekow i wlosy zaczely wypadac. a wypadaly garsciami. podloge zawsze mialam uslana wlosami a poduszki i przescieradlo wygladaly jak yetti. bylam przerazona. badania wykazaly, ze i z tarczyca i z ormonami wszystko ok a lekarz stwierdzil, ze to z powodu oslabienia organizmu. przez ponad rok stosowalam szmpony lecznicze, odzywki, kuracje regenerujace. nic nie pomagalo wlosy staly sie rzadkie i lamliwe. scielam je prawie na krotko ale i tak nadal wypadaly i lamaly sie w polowie. az pol roku temu sprobowalam szamponu loreal multiwitamine i odzywke tej samej firmy do tego od 5 miesiecy codziennie capivit piekne wlosy. roznica jest ogromna! kiedys gdy przejecalam reka po wlosach sypaly sie jak jesienne liscie. teraz sa mocna blyszczace a fryzjerka powiedziala, ze widzi bardzo duzo nowych krotkich jeszcze ale mocnych wloskow ktore dopiero rosna. sprobujcie moze i Wam sie uda jakos z tym poradzic. pozdrawiam i trzymam kciuki

Gość aaaaaaaaaaaalllwe
ja jadłam pół roku inneov ale musze powiedziec ze w rezultacie te drogie koszmarnie witaminy działaja tak samo jak własnie capiwit który tez wypróbowałam a róznica w cenie ogromna wiec po co przepłacać

Gość marcelina wawa
ja tez to bralam:) nie wiele mi pomoglo musze przyznac, ze capivit podzialal lepiej w tym sensie, ze stymulowal odrastanie wlosow. ale szampon i odzywke loreala naprawde szczerze, bardzo szczerze polecam