Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość issss

Czy to prawda, że większość kobiet po ślubie traci ochotę na seks?

Polecane posty

dodam jeszcze ze zona strasznie zaczela mnie chwalic za sex oralny czula sie jak by byla z druga kobietom.........:P

a tak na powaznie droga autorko..... w kazdym zwiazku jest inaczej,praca,dzieci,obowiazki domowe,stres ,to wszystko ma wplyw na udane pozycie..... najwazniejsze slowa to:kompromis i wyrozumialosc!:) czego i tobie zycze:)

Gość issss
w rosnace piersi - z tłuszczu to jeszcze mogę uwierzyć ale w zanikającego penisa...no chyba,że przytyłeś tak, że nie widać go spod zwałów tłuszczu Ale od pracy raczej się chudnie a nie tyje, więc nie wiem o co chodzi

Ale od pracy raczej się chudnie a nie tyje, więc nie wiem o co chodzi" a jak ja jestem first cook w dobrej knajpie???? to raczej tyje!!!! jeszcze nie zajarzylas ze to zart byl???....ehhhhh.....

Gość issss
No wiem, że to był żart ale w takim razie nadal nie rozumiem, co ma pomaganie w pracach domowych przez faceta do seksu??? To o rosnących piersiach było żaertem - i wygladało na żart. A jaka była prawda? Pomagałeś, nie pomagałeś? To zmieniło jkaoś sytuacje, nie zmieniło? Ja tu sobie nie przyszedłem żartować tylko poważnie porozmawiać

Gość issss
25 a Ty erotomanko?:)

ero....sa takie dranie,nawet tutaj:P autorze.....mniemam ze nie masz dzieci,zwlaszcza malych......wiec nie wiesz co to jest przebywac 3-5 latkiem 8-10 godzin..... wolalbym przezucic wagon wegla i wrocilbym pogwizdujac do domu! a jeszcze dochodzi gotowanie i sprzatanie......to jak myslisz,czy kobieta ma prawo nie miec ochoty na sex??? ps.nie dotyczy erotomanek i gornikow:P nastepnie wraca pan i wladca i sie pyta czy bedzie mial obiad i sex...? do it yourself asshole!!!!

ero....dziekuje,ale tak to wlasnie w 90% wyglada ,bynajmniej w polsce:( a potem polscy maczo sie dziwia ze polki leca na wlocha czy na hiszpana???? wystarcza ze okaza sie troche bardziej pomocni i laski miekna...... sad und real....

Gość issss
a no to w takim razie nie jest tak zle, nie jest to sytuacja nierozwiazywalna:)

Ja jestem ta, która czeka z seksem do ślubu. Ślub za miesiąc, mnie się już dawno odechciało :P