Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamsie

faceci!!!!!!!!!!! czemu zdradzacie???

Polecane posty

Gość Kathrina ...
zawsze szczery - tak się składa, że nie przejeżdzam przez Somalię ... za to obok tirówek tak ... I są to nawet przykładni mężowie z mojej okolicy ... wstydu zero ... :O

Gość dupa taka jak ty ty i ty...
a tirówka to nie kobieta? pewnie zdradza jakiegos fajansa

Gość Kathrina ...
Przecież to są Ci sami mężczyźni ... ja go nie rozliczam w ilu "dziurach topi" tylko podkreślam, że zdecydowanie więcej zdradza facet, niż kobieta ... Kobieta myśli zanim zdradzi (pomijam nimfomanki i bezmyślne suki) a facet? Facetowi chodzi o dziurę ... (Ci zdradzający) Bo na pewno są i Ci nie zdradzający ... aczkolwiek obrazki jakie oglądam ... dają mi wiele do myślenia ...

Wybacznie ,z eniesmialo się wtrące i przerwe te jakże ciekawa wymiane pogladow pomiedzy niejaka Katrina i reszta... W odpowedzi na pyt. zasadncze... Mezczyźni zdradzają zapewne z tych samych egoistycznych powodow co kobiety.....:))) dziekuje:))) a teraz mozecie spokojne wrocic do watku tirowek, burdeli ect.....:P

Gość bjj
skad kurwa wiesz co mysli facet przed zdrada ? masz zjebane schematy i wszystko pod nie dopasowujesz

Gość Kathrina ...
Teraz nasuwa mi się pytanie, dlaczego tak Was bulwersuje fakt, że kogoś brzydzi to zjawisko posuwania czegoś, co posuwało już wielu brudnych, spoconych, zagrzybionych? I to głównie faceci? Odpowiedz wydaje się oczywista .... i zgodna z dotychczasowymi obserwacjami ... :O

Gość pytamsie
no to napisz co mysli facet jak zdradza?

Gość no dokladnie
kobiety tez zdradzaja tylko ze one swszystkim wmawiaja ze to nie ich wina hahahahahahahahahahah

Gość bjj
nie wiem co mysli zdradzajacy facet

Gość Kathrina ...
" kathrina, naprawde powinnas moze pomyslec o zmianie pasji, bo ta chyba nie do konca ci sluzy" Uważasz szczery, że jak Twoją pasją jest taplanie się w innych f...... to tak moim jest tego śledzenie? Rozczaruję Cię ... Jestem zbulwersowana i przerażona i trudno mi przejść do dnia codziennego po takich obrazkach ... To nie ma nic wspólnego z pasjami ... To tak jakbyś powiedział do świadka morderstwa ... i co się tak podniecasz, to Twoja nowa pasja? Twoje myślenie jest ograniczone chyba do zera ... :O

Gość bjj
kathrina nigdy nie kozystalem i nie mam zamiaru kozystac z uslug dziwek wiec swoj argument wsadz sobie miedzy bajki

Kathrina ... Teraz nasuwa mi się pytanie, dlaczego tak Was bulwersuje fakt, że kogoś brzydzi to zjawisko posuwania czegoś, co posuwało już wielu brudnych, spoconych, zagrzybionych? I to głównie faceci? Moja droga.. nawet tirowki nie nalezy okreslac mianem "czegos".... to tez czlowiek....

Faceci zdradzają, bo oddzielają seks od miłości. Ale tacy nałogowi zdradzacze to chyba też bardzo pogardzają swoimi kobietami: \"Ona jest głupia, niech cicho siedzi w domu, to tylko seks\". To jest okropne, ale jest taki gatunek faceta. Natomiast jeżeli zdrady dopuszcza się facet w miarę porządny, to często jest to jednak zaniedbanie żony. Potrafi tygodniami trzymać faceta bez seksu, a potem się dziwi, że jest podatny na seks poza domem.

Gość bjj
kathrina a moze jestes ze skarbowki i boli cie ze to bez opodatkowania

Gość Kathrina ...
Nie nazywałam tirówki czymś, tylko mówiłam o części ciała ... Czyżby pani z branży? :O Zaznaczałam, że to nie one mnie bulwersują ... (one pracują) ale faceci? Mężowie, ojcowie?

Ja mam raczej inne doświadczenia, nie Faceci tylko Kobiety dlaczego zdradzają?? Tak na poważnie jak Facet jest szmata to zdradza, jak Kobieta jest kurwa to też zdradza. Niema co generalizować każdy jest inny są tacy co zdradzają i tacy co nie zdradzają.

Kathrina ... Nie nazywałam tirówki czymś, tylko mówiłam o części ciała ... Czyżby pani z branży? Zaznaczałam, że to nie one mnie bulwersują ... (one pracują) ale faceci? Mężowie, ojcowie? moja droga... coz ... niestety na tym zakoncze te jalowa rozmowe z toba.. jestes zwyczajna idotka... tyle w temacie... dobrej nocy ci zycze...

Gość Kathrina ...
bjj - a może drażnią mnie ogłoszenia w przychodniach ... typu: Każdy pan mający kontakty intymne z Panią X jest proszony o szybki kontakt z przychodnią ... Oj dużo się zgłasza ... aby żona tylko się nie dowiedziała .. błagają ...

Gość Kathrina ...
Predatorka - tylko inwektywy rzucane są przez idiotki ... Agresja to jedyna opcja na brak argumentów ... Więc Twoja opinia jest jałowa ...

Gość bjj
a nie drazni cie ze po wyjsciu na jaw afery z simonem molem nagle wzrosla liczba kobiet chcacych sie przebadac na obecnos hiv ?

Gość bjj
kathrina z twojej strony nie padly zadne dorzeczne argumenty wiec nie ma z czym polemizowac

Gość Kathrina ...
Owszem... Ale Simonów Mollów, nie ma aż tylu, co pań w burdelu i tirówek ... Poza tym każda z pań nie wiedziała o pozostałych .... Natomiast w przypadku panów, to mają świadomość, ze tirówki nawet się nie myją .. Bo niby gdzie?

Gość bjj
no i co w zwiazku z tym ?

Gość A to takie proste
zdradzają, bo ruchać im się chce !!! tak trudno to pojąć ???