Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 13, 2009 nie żebym miała jakieś problemy jelitowe, ale smakował mi ten z z osobno załączonymi ziarenkami, jako drugie śniadanko w pracy i... nigdy więcej to tyle dziękuję za uwagą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żywe sreberko 0 Napisano Lipiec 13, 2009 i co to ma do rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość minęła dwudziesta Napisano Lipiec 13, 2009 ja to wpierdalam codziennie chociaż gówno daje, to jest dopiero tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taśmunia Napisano Lipiec 13, 2009 A rozwolnienia dostałaś czy co? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żywe sreberko 0 Napisano Lipiec 13, 2009 to nie lepiej was zainwestowac w blonni pokarmowy,ten przynajmniej dziala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żywe sreberko 0 Napisano Lipiec 13, 2009 was=wam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mark Webber Napisano Lipiec 13, 2009 pozdro dla mojej najwiekszej fanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 13, 2009 ja to nie jadłam zeby działał :O smakowało mi matko... co ja przez to kurestwo miałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 13, 2009 Marku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taśmunia Napisano Lipiec 13, 2009 czyli zgadłam? Biegunka? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ło matkoo Napisano Lipiec 13, 2009 już się bałam że tam robaka znalazłaś czy coś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jan z nowego tomyśla Napisano Lipiec 13, 2009 jesteście głupie!! ruszać się, a nie chemię wpierdzielać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 13, 2009 cały dzień zmarnowany :O :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawie czterdziestka Napisano Lipiec 13, 2009 aktivie tez wpierdzielam prawie codziennie i jest super a błonnik jak ktoś napisał to gówno bo trzeba bardzo duzo pic inaczej problemy takie jak ja miałam.Kuzwa na samą mysl o tym boli mnie dupa :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 13, 2009 :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poik od napoik Napisano Lipiec 13, 2009 Tell me WHY ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 13, 2009 proszę Jarku :) nie polecam :O http://www.activia.pl/index.php?site=329 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żywe sreberko 0 Napisano Lipiec 13, 2009 prawie czterdziestka to kup sobie colon c-tylko 2 razy dziennie po 1 lyzeczce od herbaty i szklanka wody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kundegunda Napisano Lipiec 13, 2009 czy masz na myśli zbytnią aktywność twoich jelit po tej pyszności :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 13, 2009 o tak zbytnia aktywność jelit to trafne określenie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Złoty Napisano Lipiec 13, 2009 hehehh SRACZKĘ!!!!!! przecież aktivia to jest syf na żelatynie!!!!!!! te kulki mogły być zbożna i otręby!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawie czterdziestka Napisano Lipiec 13, 2009 no miała sraczke ,ludzie czego Wy nie kumacie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 13, 2009 sezon urlopowy, sama w pracy... a dajcie spokój :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhyi Napisano Lipiec 13, 2009 a nie bolała cie pupcia ? od tej zbytniej aktywności ? i czy nie podrażniłaś jej sobie zbyt aktywnie wycierając resztki aktywnej wypływającej z twoich przeaktywizowanych jelit kupki ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Złoty Napisano Lipiec 13, 2009 http://www.activia.pl/index.php?site=329 a le jak w pracy było rozwolnienie :o :D to nie przez aktivie same trawinie w żołądku to min . 1,5 godz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pewnie dostala takie sranie Napisano Lipiec 13, 2009 ze kibel w pracy rozjebalo i nie wie teraz co zrobic stad ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 13, 2009 to nawet nie była sraka to była paskudna wredna destrukcyjna niestrawność :O więc się proszę kupą nie podniecać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Złoty Napisano Lipiec 13, 2009 to lux bo sama w spokoju mogłaś porządnie zrobić klocka :o :D :D kupeczka raczej była po wczorajszy jedzeniu. Pupę myłaś w pracy>? :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Lipiec 13, 2009 Złoty, jesteś zboczony :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Złoty Napisano Lipiec 13, 2009 na kupeczkę się nastawiłem :P ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach