Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość truskawkowa malina

Jestem zakupoholiczką...to straszny nałóg..

Polecane posty

Gość gość
nałogowo kupuję kosmetyki a potem ich nie używam obecnie mam jakieś 30 balsamów plus z 20 odżywek do włosów MASAKRA

Gość gość
"to nie jest żaden nałóg..tak mają puste osoby! bez pasji, zainteresowań, priorytetów! zmaiast się ponudzic..w domu..leca na zakupy często za nieswoją kasę" NIE MASZ POJĘCIA O CZYM PISZESZ to zaburzenie z typu kompulsywnych i to problem z psychiką a nie sposób na nudę u mnie problem pojawił się gdy wyszłam za mąż i trafiłam do toksycznej rodzinki

Gość sub
Może nie jestem zakupoholiczką, ale lubię zakupy. Moja przyjaciółka wie o tym najwięcej. Kupiła mi naklejkę na laptopa (chociaż jest na szybę samochodową) z alerodzinka.pl przedstawiającą własnie zakupoholiczkę. xD

Gość gość
Witam, Jesteśmy firmą, która chciałaby założyć fundację pokazującą jak ludzie z przeróżnymi problemami(od alkoholizmu po fobie, depresje) poradzili sobie z ich rozwiązaniem. Chcemy pokazać społeczeństwu, że z każdym problemem da się walczyć. Szukamy osób, które mogłyby podzielić się z nami swoimi historiami, przeżyciami, jak poradzili sobie z daną sytuacją, czy ułożyli sobie już życie na nowo(TO WAŻNE!). Chcemy jeździć po Polsce szukając takich ludzi, by dzieląc się swoimi historiami pomagali tym samym innym. Oferujemy oczywiście umowę o zachowaniu anonimowości podczas wywiadów bądź też nagrań. Dlatego, czy byłabyś zainteresowana chęcią podzielenia się z nami swoją historią? Jak ułożyłaś sobie życie po tym wszystkim. Zachęcam do kontaktu. Pozdrawiam, Magdalena Deptuch email: magdalena.deptuch110@gmail.com [wszystkie literki razem]

Gość elepela
Każdy nałóg wymaga profesjonalnej pomocy. Zakupoholizm może być równie niebezpieczny jak każde inne uzależnienie. Ważne jest to, aby chcieć dokonać zmian w swoim życiu. Ranking Ośrodków Terapii (osrodkiterapii.pl) to strona, na która posiada oferty rankingów z różnych regionów Polski i opinie pacjentów, którzy się w nich leczyli.

Gość Andrzej

Żadnego uzależnienia nie można lekceważyć... Trzeba jak najszybciej poddać się leczeniu, bo nie wiadomo do jakiego stanu może się taka osoba doprowadzić. W przypadku mojej siostry, która cierpiała na właśnie taką przypadłość wybraliśmy Ośrodek Terapii Nefo, który w swojej ofercie ma rozbudowaną formę leczenia przeróżnych uzależnień. Miejsce wyjątkowe pod każdym względem. Monika jest teraz odmienioną osobą, bez uzależnienia, z planem na przyszłość. To wszystko dzięki terapii w Nefo. Polecamy każdej uzależnionej osobie...