Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewela1777

Prosze o pomoc

Polecane posty

Witam . Dziewczyny od 2 godzin mam klucie caluego brzucha. kluje mnie przez jakies polminuty i przestaje i znow zaczyna kluc. Jestem w 7,5 mc.

Nie lepiej zadzwonić do lekarza niźli na forum ukojenia szukać? W zaawansowanej ciąży chyba większą troskę powinnaś wykazać o dziecko, niż siedzieć przed komputerem?

jak niewiesz to sie nie odzywaj jestem teraz odcieta od swiata w ty momencie nie mam jak sie z kims skontaktowac tak wyszlo i jestem wysrana za przeproszeniem bo nieiwem co mi jest

Gość iujy
nikt na pewno ci nie powie co to jest, uspokuj sie dziewczyno, jedz na pogotowie.

Gość kasia............
słuchaj wrózki tu nie siedzą, nawet lekarz bez badania nic ci nie powie a co dopiero my.

ale czy takie klucie przepowiadaja porod?? najlepiej niech sie wypowie jakas kobieta ktora Rodzila

słuchaj, każdy poród przebiega inaczej, nikt ci nie powie na 100% czy rodzisz czy nie. zrób jak radzi franka.

Gość to ktokto
Weź policz co ile Cię kłuje, jeśli jest to regularne, to zadzwoń po pogotowie. W ciąży można być przewrażliwionym i przeczulonym. Czasem może to życie uratować.

Gość głupia jesteś...
gdyby skonczylo sie porodem przedwczesnym tez zostalabys w domu bo jestes odcieta od swiata?ktos sie przejol twoim dzieckiem, dobrze ci radzi a ty go jeszcze opierdalasz

Gość głupia jesteś...
tak. zawsze jak ktos ma na kafe taki powazny problem to akurat zostal sam, telefon mu padl, zatrzasnely mu sie drzwi i cholera wie jeszcze co. poza tym to moglas spokojnie odpowiedziec a nie -zjebalas dziewczyne jak psa

Gość no pewnie że można
to gdzie Ty mieszkasz, ze byłaś odcięta od wszystkiego?

Gość głupia jesteś...
no jak to gdzie? za gorami, za lasami, a ksiaze pojechal zabic smoka czy inne paskudztwo. a krolewna musi czekac na karoce- gdziez by smiala taksowke wzywac