Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P.Y.T.

ELVIS I Michael mieli identyczną smierć

Polecane posty

Gość P.Y.T.

i wiele podobnych elementów z zycia. nie inetersowal mnie nigdy Elvis, ale teraz wiele o nim czytam i az mi ciRKI PO PLECACH PRZECHODZA tak samo w domu zasłabł, zatrzymanie akcji serca, w szpitalu stwierdzony zgon. zjmarł 16.08 a na 17 miał przewidziane wystepy. nie chciał brac w nich udzialu, ale zmusila go do tego fatalna sytuacja finansowa, zupełnie jak u Michaela, nawet i demerol brał...

Gość dfgdfgdfg
czytalam wczoraj jakiegos brukowca i byl tam wywiad z corka elvisa,byla zona michaela, ktora powiedziala, ze michael powiedzial do 14 lat temu "boje sie ze skoncze tak jak twoj ojciec"!!! i skonczyl!

Gość P.Y.T.
tak, ja wiem, ze ona tak powiedziala, zreszta ona to jest plotka Michael miał obsesje na punkcie Elvisa, wiedziałam o tym od dawna, ale dopiero wczoraj zaczełam czytac o Elvisie i naprawde to nieprawdopodobne jak podobne niektore fakty były rowniez i to, ze Elvis nie ukladał sobie zycia z dorosłymi kobietami, stronił od nich- priscilla miała 14 lat... a tam i wiele innych tez jego byli wspołpracownicy napisali jakas ksiazke, w ktorej nieźle go obsmarowali, on zalamał sie tym- mówił, zdrafdzili mnie\ to samo zrobili pracownicy Michaela .................. Paris włozyla do trumny poł serduszka a druga polowe bedzie nosic do konca zycia serduszko zmienia kolor na ciele u Michaela było niebieskie, u Paris purpurowe... Paris mówila- tatus jest zimny, taki zimny

Gość SmoothGirl
Elvis podobno zmarł na kiblu ... :/

Gość P.Y.T.
zastano go w lazience, faktycznie, jeszcze troche zdolał sie przeciagnac po tej łazience, ale to juz szczegoł

Gość SmoothGirl
Abraja podpisane Ocean może być ... :D to ja ... ^^ Jak nie to napisze jeszcze raz albo może jeszcze nie doszedł ... Pamietam jak mama mi opowiadała, że wśród ludzi znajdywały się takie wynalazki co wyruszały w podróż żeby odnaleść Elvisa ... Ale to podobieństwo midzy Majkelem i Elvisem jest troche upiorne ... w końcu obaj są Królami.

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwww
No tak samo umarł też Disney - wielke guru Majkela. Też to samo. Atak serca - jedynie, że miał raka. Ale do końca pracował. Nawet na łożu smierci pracował. Pewnie też w piekle. Moim zdaniem Disney go wciągnął - Dżeksona. Wiecie, że w Holby Hills mieszkał Disney? Tam mieszkał Dżakson przed śmiercią. Się przejmował czymś. Miał dinsey - pół roku - rok zapasu. Ale też był w śpiączce ze 2 razy, Elvis też był z dwa razy w śpiączce. No to rok czasu miał Disney a po miesiącu umarł. Czemu? To samo co u Dżeksona i Presleya. tylko Dżekson był chudy jak szczapa to od razu zszedł. Ale zła pomoc medyczna tez miała miejsce. Niemniej tonął w długach i to tak... :( EN.

Gość SmoothGirl
Łooooooo matko boska ... i tu Cie przywlekło ... ? Jak już tu jesteś to bądź pożyteczna i powiedz mi kim był Disney ?

Gość
Drogie dzieci pisze sie:Michael Jackson.Kapici!!

tak smooth dstalam tylko dstalam taka ilosc ze nie wiem kto jest kto he he a ta małpa niech sie odczepi no nienawidze tej kbiety won babo zjechana zalóz własny topik i pisz sama do siebie

Gość
Abraja, nienawisc to zly doradca,wyluzuj tez uwielbiam MAJKELA DZAKSONA.Pozdrawiam mimo wszystko.

Gość P.Y.T.
proba ogarniecia jej tekstu zakonczyła sie fiaskiem o czym ta idiotka prawi? aa i jeszcze Elvis tez miał ksywe- pelvis- i tez jej bardzo nie lubił, mowił, ze to najbardziej dziecinna rzecz, jaka słyszał tak jak Michael nie lubił jacko

Gość P.Y.T.
Zofiara, majkela dzaksona? a kto to taki? nie znam a jesli masz na mysli Michaela Jacksona to jestes ignorantem i tez wypad

Gość SmoothGirl
Też słyszałam z tym Pelvisem ... wwwwwwwwwwwwwwwww mnie zaczyna dnerwować kto to jest Disney ... ?