Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kilka chwil

Albo to albo zakon..., czy dobrze robie?

Polecane posty

No więc robię się na bóstwo i idę na imprezę jak nie spodobam się żadnemu kolesiowi to idę do zakonu. Czy dobrze robię? a i w co mam sie ubrać? Mam 175cm wzrostu i jestem raczej szczupłą. Kiecka chyba odpada. Podajcie jakieś propozycje.

Gość nie rób tego
beznadziejnie do zakonu trzeba czuć powołanie nie rób tego z powodu faceta

jak nie spodobam sie jak sie zrobię na bóstwo to już nigdy sie nie spodobam takie jest moje zdanie a wole już sie modlić całe życie niż umrzeć w samotności

Gość omg loooliks
a co ty jestes jakas tredowata????

hah o rozum to już za późno bozia mi oświecenia nie ześle Trędowata nie jestem po prostu dawno nie wychodziąłam z domu i chce zobaczyć czy jeszcze w ogule się mogę komuś spodobać ponieważ osobiście tonę w kompleksach

Gość bhg766
ee tam...;) ja mam tak ze jak sie wystroje wypicuje i gdzies wychodze to na poczatku zaden nie zwraca na mnie uwagi...a jak przejda 2-3 h od zrobienia makijazu to sie wszyscy zaczynaja gapic...ale to jest dziwne wlasnie albo prawie zaden a jak nie to ich pelno:O albo jakos 2 tyg przed okresem tez jestem jakos bardziej atrakcyjna:D

Gość ogryzka
A cie głowa boli co nie ? ja to się nikomu nie podobam jak sie odpicuje a jak gówno na siebie włożę to co 10 się patrzy :P