Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Show restki

Kobiety nizszej kategorii - kobiety otyle, ze wsi oraz kobiety z dzieckiem

Polecane posty

Gość grubsia
wg mnie otyla to znaczy gruba... a taka pulchna to wg mnie moze miec swoj urok

Gość a ja waze 100 kg
i mam w dupie to, czy ci sie podobam, czy nie. A te chude jakie krzywe i brzydkie nieraz sa to poezja, pa. Bez odbioru.

Gość tylko mądre wypowiedzi
dziewczyny ze wsi są nizszej kategorii?? jeszcze bys się autorko zdziwiła jakbys zobaczyła jakie na niektorych wsiach są majątki, oko by ci zbielało. teraz to na wsi sie lepiej i zamozniej zyje niz w miescie. [ps jestem z miasta]

Gość tylko mądre wypowiedzi
a z resztą to po co ludzie odpisujemy na takie głupstwa??. odrazu widac ze autorka ma kompleksy i pewnie jest bezplodna wiec musi się jakos wyładowac anonimowo w internecie...

Gość proste jak drut
co za tekst : " pewnie jest bezpłodna " -niewiele lepsza jestes od autorki, skoro uwazasz bezpłodne kobiety za gorsze

Gość Kathrina ...
Czyli mieszkając na wsi ... mimo, że zgrabna, z dwoma fakultetami .... i na razie nie mająca dzieci ... wypadam z gry .. :P W mieście nie mogłabym mieć takiego wielkiego domu, stawów i ogromnego ogrodu ... Życie w klatce zwanej blokiem ... to nie dla mnie ... a nawet w tym syfie spalin ...

Gość Kathrina ...
Mój narzeczony z tytułem dr pewnie nie wie, że ma kobietę niższej kategorii ... (sam jest z miasta bardzo dużego oraz mieszka częściowo w Hiszpanii ...) Aż mi go szkoda ... :P Co za mezalians mu się trafił ... :P

Gość lenaoolena
chyba cię popierdzieliło, że kobiety ze wsi sa niższej kategorii, sama jestem ze wsi , pracuję w mieście , studiuję w mieście. Nigdy nie spotkałam się z tym ,żeby ktoś uważał mnie za gorszą , bo jestem ze wsi. Miałam i mam chlopaka z dużego miasta , moje koleżanki ze wsi również. Jak ktoś wcześniej napisał , jeszcze oko by ci zbielało jakbyś zobaczyła jak ludzie na wsi potrafią być bogaci i mieć wyszykowane domy i fajne autka. Może taka typiara z miasta z blokowiska po zawodówce, wyglądająca jakby się zastrzesnęłA w solarium jest lepsza? A co do kobiet z dzieckiem owszem , takiej trudniej jest znaleźdź faceta , który zaakceptuje dziecko. Co do otyłych , hmmm sa gusta i guściki .

Gość ale nie oszukujmy się
nie wszystkie laski ze wsi mieszkają w majątkach ze stawami, hektarmi ogrodów i basenami... Jest całe mnóstwo tępych dziewuch dla których szczytem marzeń jest praca w sklepie w mieście i mąż, byle jaki, byle był, coby jej starą panną nie obwołali na wiosce...

Gość ale nie oszukujmy się
a typiary z blokowiska... One mają tyle wspólnego z miejskością, że jej rodzice przyjechali do miasta z wioski pracować w hucie i przenieśli ze sobą wszystkie wsiowe przymioty, łącznie z brakiem gustu i smaku w ubiorze oraz zerową jakość życia.

Gość Kathrina ...
"Ze wsi dawnej" to raczej to myślenie ... Dzisiejsi moi sąsiedzi, to znani w całej Polsce lekarze, oraz pewien Szwajcar właściciel ogromnego przedsiębiorstwa ... Długo szukał swego lokum ... miasta nie brał w ogóle pod uwagę .... Ciekawe, czy wiedzą, że są drugiej kategorii ludźmi ... :P

Gość Kathrina ...
Co do głupich dziewuch ... to akurat pracuje w mieście ... dlatego też chodzę tam na siłownię po drodze (codziennie) ... tam jest także spa, itd. także fryzjer ... I to jest niedaleko blokowiska ... Siedzą całe dnie te dziewuchy na ławkach i tylko wulgarnie rozmawiają o facetach ... wyglądają okropnie ... zaniedbane itd. palą, marne ubrania ... Nie, nie czuję się gorsza od nich ... :P

Gość lenaoolena
niekoniecznie typiary są , potomkami ludzi ze wsi co przyjechali pracować do miasta. Na ten temat można dyskutować w nieskończoność , chcę zauważyć , że z moja klasa w liceum w 70 % składała się ludzi ze wsi , prawie wszystkie te osoby studiują na dobrych uczelniach , mają dobre prace. Częsciej osoby ze wsi sa ambitniejsze i porządniejsze niż " miasowi". Autorka tematu bądź autor ma nieżle w glówce nasrane.

Gość olka999
Ludzie nie można generalizować.... w XXl wieku ludzie z miasta i ze wsi są na tym samym poziomie. To,że ktoś nie wychowywał się wsród bloków,centrów chandlowych i w miejskim hałasie nie oznacza, że jest gorszy. Dla przykładu ja jestem ze wsi, a od kilku lat uczę się i mieszkam w Warszawie i nikt nie traktuje mnie jak kogoś gorszego;)

Gość samotna-mama-27
oj pieprzycie internauci, i generalizujecie. Ja mam siedmioletnia coreczke i dzieki temu jestem najszczesliwsza kobieta na swiecie , a czemu bylam samotna matka? bo bedac w ciazy zostalam wdowa-zycie , wiec nie pieprzcie , ze matka z dzieckiem jest przekreslona , bo to moze spotkac kazdego, to tak na marginesie. Nigdy moja coreczka nie byla problemem w relacjach z facetami, chociaz przez jakis czas bylam sama z dzieckiem , to tylko i wylacznie z wlasnego wyboru a kandydatow bylo naprawde mnostwo i to ludzi na poziomie. Jestem dumna z mojej corki ,wychowalam ja na madra dziewczyne jest moim drogowskazem przyjaciolka i wszystkim co najlepsze ,jak mamy ochote jedziemy na konie , lub wlaczamy bajke , pieczemy razem ciasta . Wlasnie siedzi kolo mnie i mowie jej dlaczego odpisuje na ten post i wiecie co mi odpowiedziala, oj mamusia Ci ludzie sa niepowazni:P Mam cudownego faceta , ktory kocha Nas calym sercem. A tacy ludzie , ktorzy pisza teksty typu matka z dzieckiem jest przekreslona sa poprostu PROSTAKAMI. Z pozdrowieniami : najszczesliwsza mamusia pod sloncem :)