Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijankaznadmorza

coś mnie naszło na kompleks mojego wzrostu

Polecane posty

Gość kijankaznadmorza

bo to jest tak,ze jak sie stoi w autobusie to jednak górują te niskie dziewczyny od 150-168góra ... a zeby tak powyżej to juz tylko faceci:) ja mam 173cm i chyba juz tak mi nie pasuje ten wzrost po 1.w stroju sportowym wyglądam conajmniej dziwnie:O jest mi dobrze tylko w opinających sie spotdniach(rurki) i długich koszulkach,tuniki itp.. a takim niskim i przy kosci pasuje praktycznie wszystko i nie mają problemu ,ze facet jest niski,albo teg samego wzrostu,nosza szpilki itp.. a teraz tyle pięknych butow na obcasie :O :((( nigdy nie obrazalam niskich ,ale przyznam sie,ze podsmiechiwalam z par gdzie dziewczyna miala 180cm ze szpilkami ,a koles jakies 175.. tak komicznie wyglądało.coraz to wiecej takich par,ale ja chyba bym tak nie umiala:((

Gość ja tez mam 173
i zauwazylam ze coraz wiecej niskich facetow...trudno mi np z takim tanczyc na imprezezie:O ale juz nie przesadzaj nie jestesmy jakies mega wysokie:P

w sumie tak. Ja wiem coś o byciu niskim. Uwierz, że nie jest fajnie patrzeć na wszystko z dołu :)

Nie przesadzaj. Nie jesteś wcale wysoka! Wysoka jest dziewczyna co ma 180 cm.... Ty jesteś średnia

Gość minnnnkaa
dobry masz wzrost ;)) a w butach na obcasach nie wszyscy z tych nizszych mogą chodzic ;P

Gość kijankaznadmorza
wcale nie uwazam,ze jestesmy jakies wysokie ...moim zdaniem ten wzrost powinna miec kazda "dorosła"kobieta...ale juz tak jest świat skonstruowany no i co zrobic:) chodzi tez o to,ze wyrózniam sie bo mam nietypową sylwetke... a moze i typową bo "modelki" ale w moim miesice po prostu wszyscy sie patrza na mnie .. bo 3/4 społeczenstwa u mnie to niższe,tęższe dziewczyny ze stylem rynkowym,czyli cekinki i pstrkowate rzeczy.. a ja np.lubie proste,skromne i oryginalne rzeczy ... i jak ja sie w to jeszcze ubiore too kurde wszyscy sie gapią:O dzisiaj tak sie przyjarzalam..poczulam sie conajmniej dziwnie:O nie nosze obcasow bo nie umiem w nich chodzic,ale koturne ubiore tak z 4-6cm bo ładnie mi nogi podkręslają...osobiscie ja sie sobie podobam,ale kurcze chyba dziwnie musze wyglądac przy kolezankach mających 150cm??

Gość ja tez mam 173
ja jak ostatnio stanelam obok dziewczyny ktora byla troche wyzsza ode mnie poczula sie taka malutka:P wiec chyba rozumiem co nizsze dziewczyny czuja..na obcasach nie umiem chodzic moze bym sie nauczyla...ale jak ubiore takie 7 cm to juz mam 180cm i jak bede wygladala? na dodatek chodzac na ugietych kolanach:D ludzie mnie wysmieja...

Gość kijankaznadmorza
ja tez mam 173--> a powiedz mi jak określasz swoja figure? jestes zadowolona?? i ogolnie jaki masz typ urody?? bo ja Ci powiem,ze często czuje sie taka "niezwykła" a ten wzrost jeszcze mi pozwala tak sie czuc,ale czasami po prostu chcialabym tak zwyczajnie wyjsc w dresie,czy cos ,a nie moge:O bo juz czuje,ze to nie moj styl,ze to do mnie nie pasuje bo ja taka wiotka,drobnej budowy jestem i wyskocze jak taka skejciara.. u mnie ostatnio w meiscie zaczely sie pojawiac bardzo wysokie dziewczyny i przyznam,ze jakos sie nikt n anie nie patrzy dziwnie tylko ja to zauwazam bo doszukuje sie wyzszych ode mnie..jak pojechalam na zakupy do Wrocławia czy do Warszawy to moje kompleksy przestaly istniec tam to dopiero są wysocy ... a ja mam 173 TYLKO.. ciekawa jestem tak naprawde czy faceci wyzszy ci np.185 wola wysokie,czy niskie jak to jest z nimi...bo ja czasami jak jakis fajny koles sie na mnie długo patrzy mysle sobie" dziewczyno zejdz na ziemie to nie twoja partia on pewnie lubi ten słodkie,małe dziewczynki ,ktore czuja sie atrakcyjne i moga nosic szpilki" i pierwsza moja mysl to jest taka " pewnie patrzy sie bo jestem WIELKA" ;]

Gość kijankaznadmorza
Neffa tez chcialabym miec 165,albo taki wzrost jak Ty:(( i nosic szpileczki,modelowac sylwetke,miec krociutkie włoski(bo takie pasuja nizszym) jest mniejszy z nimi problem ..z reszta lubie takie krotsze włosy do ramion mmmm roztrzepane,puszyste.... a tak to musze swoje chodowac za łopatki :O

Dlaczego? Przecież można mieć krótkie włosy i być wysokim. Ja mam włosy prawie do ramion a i tak wyglądam jak karzełek.

Gość kijankaznadmorza
ale krótkie wlosy ptycznie wydłużają sylwetke .. mi mowia,ze powinnam nosic krotkie włosy bo drobna twarz,ale ja wiem,ze jak jeszcze troche zapuszcze to u góry sobie mocno wycieniuje ,zeby sprawialy wrazenie większej objetości,a na dole beda mi sie lekko podkręcac takie mam włosy..u góry proste na dole delikatne loczki;p