Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaaaatarzynaaaa

Proszę, oceńcie mnie

Polecane posty

a właśnie, po co Ci ta ocena? Nie lepiej być sobą i wyglądać zgodnie ze swoim stylem?

Gość dziewczyna ładna
ale ta bluza brzydka lepiej czarny top

Gość razdwaosiem.......
Ładniutka jesteś i raczej nic nie musisz zmieniać.

Gość Złoty
muszę wytrzeć fredem muszlę klozetową, inaczej nie wytrzymam, dawaj foty dawaj

zaczerniłam nick. heh mam 19 lat, jeśli chodzi o konto na fotce (jeśli dobrze zrozumiałam) to nie posiadam. Occena nie jest mi potrzebna, chcę tylko się dowiedzieć co mogę w sobie zmienić. Już od jakiegoś czasu planuję coś zmienić. A kredka tylko do zdjęć

Gość nienawidze plastyków
usuń te zdjęcia dziewczyno!!!!!!!!!!!!! no chyba że chcesz przez jakiegoś fiuta trafić do burdelu na ukrainie !!!?

nienawidze plastyków - te zdjęcia i tak każdy może zobaczyć na dość sławnym portalu jak nasza-klasa, na którym 1/3 Naszego społeczeństwa ma konto bądź kiedyś miała

Gość rosiczkaaaa
kretyni :O mam 17lat i tez sie wypowiem.. wg mnie jestes bardzo ładna tylko jak dla mnie moglabys sie delikatniej malowac i gdybys jeszcze eleganskie ubrania zaczela nosic to by było super;) długo zapuszczlaas włosy?? i jaki jest twoj naturalny kolor? bo ja teraz mam taki torszke jasniejszy blond od mojego naturalnego i zastanawiam sie,czy nie przefarbowac sie na brąz.

Włosy od dziecka mam długie więc trudno stwierdzić od kiedy dokładnie. Nie farbuję ich, ciemny blond to mój naturalny kolor, czasami szamponetką ale na odcienie brązu, nie chcę ich niszczyć. Ubieram się różnie - elegancko jak i na sportowo lecz częściej wybieraj wygodniejsze ubrania. A użycie kredki do zdjęć ;) jakoś z przyzwyczajenia

Gość i w tym topie
od razu lepiej nic nie musisz zmieniac, ten makijaz tez nie ejst najgorszy, aby tylko nie pojawiał sie codziennie taki. makijazem trzeba sei bawic i kobieta zmienna musi byc.

Gość rosiczkaaa
no to jestes bardzo ładna:) ile masz wzrostu? bo świetna masz chyba figure;))

Gość to zdjecia jak z kregu
:O

Wg mnie jestes bardzo ładna ale nie dałabym ci 19lat tylko troszkę mniej:) a jak by zmienić coś w sobie to może przyciemnic kolor włosów? Ale to tylko taka moja sugestia:)

Gość rosiczkaaa
ee tam nie tak mało;d jestem wyzsza od Ciebie o 5cm ;))) i masz fajną figure ...poradzic co moge...nie rob tych min;D błagam ... włosy faktycznie moglabys przyciemnic.. farba niszczy włosy tak jak kazda inna rzecz nawet to jak w nocy ocierasz nimi o poduszkę,prostownice itp.. jesli bedziesz o nie dbac urzywac roznych preparatow nawilzajacych to beda zdrowe;)

Gość dziwne....
Potrzebujesz wsparcia innych choć miny i pozy przybierasz w sensie jednoznacznym.......heheeeeeeee

Gość maxiiiio
Jesteś fajna mycha. Jakbym był młodszy to już bym do Ciebie startował.:-)

a ja mysle ze jestes bardzo ladna :) i makijaz tez mi sie podoba, nie wiem dlaczego niektorzy ci zwracaja uwage zebys nie malowala sie tak. wg mnie super:)

Gość Marta Szo
hehe musisz podkreslac pare razyh ze kredka tylko do zdjecia? wiadomo że malujesz sie tak na codzień :P ale ładny makijaz, podoba mi sie :P

Gość mst
tydzień bym z ciebie złotko nie schodził:)