Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrycja111

pierwszyraz - antykoncepcja

Polecane posty

Gość Patrycja111

Dziewczyny jaką antykoncepcje polecacie na \'pierwszy raz\'.? Niestety w moim przypadku tabletki odpadają :( Myślałam o połączeniu prezerwatywa + globulki co o tym sadzicie.? Pozdrawiam ;)

Gość tysia123
proponuje zrobić to w dni niepłodne i tylko prezerwatywa. Na peweno wystarczy ;) Powodzenia;)

Gość ale wy sie nakrecacie
sprawdz przed użyciem czy dane globulki/krem można stosować z lateksowymi gumkami. Niektórych nie można bo rozpuszczają lateks ;) najlepiej zapytaj sie pani w aptece. I upewnij sie że nie masz alergii na lateks ;)

Gość CzarnaKokarda19
Hej ;) Ja mam swój pierwszy raz całkiem niedawno bo pół roku temu. Zabezpieczyliśmy się durexami extra safe i dwa dni po okresie ;) Teraz robimy to już regularnie ,nawet w dni płodne sama gumka i jak do tej pory cieszę się nie zaciążeniem ;) Trzeba poprostu uważać.

Gumka może być naprawdę baaaardzo skuteczna, tylko trzeba, oprócz zasad na ulotce ,zastosować : 1. gumka + pigułka"po"[już w domu!! a ne biegać do lekarza dopiero]- gdyby gumka pękła lub zsunęła się 2. gumka nasączona nnoxynolem [srodek plemnikobojczy] na wypadk urazów mechanicznych prezerwatywy. pozdrawiam!:)