Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sabide

kazdy ma marzenia....

Polecane posty

Gość prpr
no wlasnei ja nie potrafie brac jak jest... wkurzaja mnie faceci którzy chca ze mna byc, a intryguja tacy ktorzy wszyko olewaja

Gość prpr
a ja bym chciala miec faceta ktory nie mowil by mi co dziennie rano ze mnie kocha.. tylko kochal mnie przez cale zycie.. jakies najlepiej ok 60 lat

Gość prpr
zebym to poprostu czula:) milczec w sesie ze nie przesadzac z mowieniem "kocham"

jak ktos stale powtarza ze kocha to staje sie przyzwyczajeniem i nie robi po pewnym czasie zadnego efektu... depeche why???

ja tez bym chciala zeby ktos mi powiedzial ze mnie kocha ale nie za czesto, aby nie spowszednialo

Gość prpr
ja dziekuje jak ktos bedzie mi mowil codzinnie rano o 7 ze mnie kocha a potem cale 24 h bedize mial w dupie az do nastepnego rana , do 7 az poiwe kocham

Gość prpr
to jest zbyt powazne slowo!

Gość prpr
a w sumie... moze sama kiedys znajde osobe .. i bede odczuwala potrzebe mowienia jejeczestom kocham..niewidomo

tak ale z drugiej storny sa to slowa tak wyjatkowe ze powinno sie je mowic rzadko. za to jesli milosc jest prawdziwa to nie trzeba ciaglych zapewnien- to sie czuje.

ja wole jak facet mowi mi przez caly dzien ze nie moze przestac o mnie myslec, i ze za duzo ma mysli w swojej glowie na moj temat :D

Gość prpr
a ja nienawidze jak mi facet mowi ze nie moze przsatc o mnie myslec... dziwnei na to reaguje. choc sama czase nie moge o jakism faceci przestac myslec

osobiscie uwazam ze gesty sa bardziej wzne od slow.. na przyklad jakies male poscwiecenie. zawsze odplacilabym pieknym za nadobne i vice versa. tak definiuje milosc.

a ja chce stabilizacji i spokoju wewnetrznego moze kiedys to nastapi a jak nie to bede rrznela co popadnie i rzucala hahaha fajnie sobie pomarzyc:P

Gość prpr
w ogole to chyabanie bardzo lubie romantyków... i takich typowo romantycznych zachowań..rozwodzenia sie nad uczuciami i takich tam

Gość prpr
dokladnie:)

Gość prpr
moze to dlatego , ze ja sam jestem toche ostra... a facet jak t facet nie moze byc delikatnieszy..

no to lubimy takich samych drani.... lubie jak facet na mnie sie od czasu do czasu wydrze albo bedzie jakas awantura wtedy to mozna sie godzic godzinami ....aj

Gość prpr
no własnei..dla mnie to wazne jest aby robic wszyko razem nawte taie pierdoly, spoedzac fajnie zwykly czas.. a nie jakies romantyczne wieczory, pzytulanie..

ja uwielbiam zycie na wysokich obrotach i adrenaline moj facet musi byc taki sam albo gorzej poje.....ny niz ja:P

Gość prpr
tak.. godzenie po awanturze:) dran musi byc! nie jakis przeslodzony co chce slodkimi slowkami udobruchac panienke...niewiem moze z tym draniem na dobre mi nie wyjdzie..