Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda suczka

CO MACIE TERAZ NA SOBIE??

Polecane posty

Gość ruda suczka
cocaine child twoj dotyk doprowadza mnie do utraty zmysłów. Pragnę Cię zobaczyć, dotknąć i poczuć smak Twoich ust.

... nagle jedna z dłoni zaczyna powolutku wędrować po brzuchu w dół, w kierunku Twojej dłoni, która delikatnie gładzi Twoją cipkę przez cienki materiał stringów.. druga dłoń odważnie pieści Twoje piersi, zgrabnie przechodząc z jednej na drugą... dłoń która powędrowała w dól wsuwa się pod materiał stringów i delikatnie zaczyna pieścić Twoją nabrzmiałą już i mokrą cipkę.. przejeżdża po Twoich wargach w dół i wraca do guziczka, zaczynasz powoli się rozpływać... paluszki delikatnie wracają po wargach na dół i płytko wchodzą do Twojej gorącej, mokrej muszelki, po czym znowu wracają do guziczka..

Gość ruda suczka
Lekko unoszę biodra w rytm Twoich ruchów. Oddycham coraz szybciej jęcząc cichutko. Chcę się wyrwać, odwrócić aby zatopić się w Twoich ustach lecz Twoje silne dlonie nie pozwalają mi na to.. Cudowna rozkosz rozlewa się po moim ciele, przeszywająmnie dreszcze...

czujesz jakbyś miała eksplodować, jednak eksplozja ta jest jakby w zwolnionym tempie, rozłożona w czasie, ciągle narasta... nie wytrzymujesz, odwracasz się bo chcesz zobaczyć, dotknąć i poczuć smak ust, które tak namiętnie Cie pieszczą, i widzisz... faceta w stroju batmana! :D dzięki :** :)

Gość ruda suczka
Batman Forever :*

Gość numero duo
Niektórzy to nawet z fajnego topika potrafią zrobić wiochę...

Gość miałem
teraz nie mam, ale miałem 2godziny temu na sobie koleżankę z pracy. Nie jest nawet ładna, czy zgrabna, ma kilkanaście kilo za duzo .. nawet nie jest miła ... ale to, czego dokonała i w jaki sposób to zrobiła ... odwdzięczyłem się jej najlepiej jak umiałem, zresztą nie musiałem sie starać ... nie zamienil bym ja na swoja kobiete ... ale moje lozko yawsze stoi dla niej otworem ... krolowa nocy mimo, ze w pracz wedna i niesympatzczna