Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzia...

prosze chodzcie tu szybko to bardzo ważne

Polecane posty

Gość Zuzia...

nie mam pracy :(

Gość Zuzia...
sama, bylo to 8 miesiecy temu :(:(:(:(

Gość Zuzia...
aha i jeszcze nikt mnie nie kocha :(:(:(

Gość Zuzia...
i teraz są wyprzedaże w centrach handlowych a ja nie mam kasy na zakup ciuchow nawet po 50% obniżce :(

Gość geowefa
very mi sorry, mnei rpzynajmniej 3 moich dzieci kocha. Trzevba robic dzieci by czuc sie kochanym

Domyślam się, że szukałaś przez ten czas i niczego nie znalazłaś. Z czego się wobec tego utrzymujesz? mieszkasz w pl ?

Gość Zuzia...
ja juz 8 miesiecy szukam i nic wysylam meile, dzwonie , pytam , pukam stukam i nikt mnie nie chce :(:(:(:(

Gość geowefa
a sa wyprzedaze juz jesiennych zimowych ciuchow?

Gość geowefa
widocznie ejstes tak samo daremna jak i ja

Gość Zuzia...
wyprzedaze dotyczą ciuchow letnich i bucikow takich ładniutkich :(:( jestem na utrzymaniu rodzicow :(:(:(

Gość geowefa
to wez kase od rodzicow albo idz na bankową

Wiesz... nie wiem ile masz lat, ale Ciebie powinno bardziej martwić to że rodzice Cię utrzymują a nie to ,że nie masz kasy na modne ciuchy.:((

Gość Zuzia...
wlasnie dawają mi kase ale sami za duzo jej nie mają :(:( wstydze sie od nich brac i wstydze sie tego ze nie moge znalesc pracy :(:( a na witrynach sklepowych wszystko takie ladniutkie.. a ja patrze tylko i wzdycham kupuje sobie tylko kosmetyki i to te najtańsze, np. szampon z czarnej rzepy :( za 2,50 mydlo za o,90 gr. i tyle mam z przyborow do toalety :(

Gość Zuzia...
tak, własnie boli mnie i to bardzo ze rodzice muszą mnie wspomagac :( ze ja sama nie jestem w stanie .. ale teraz jest naprawde cięzko, to nie jest tak ze siedze na dupie i nic nie robie. Uwierzcie mi 😭. A to ze wzdycham do ladniutkiej bluzeczki czy spodniczki..to juz jest w naturze kazdej kobiety, ktora nie tęskni za ladnym ciuchem? :(:(

Gość Zuzia...
co kochana nazywasz prowokacją ? to ze w dzisiejszych czasach duzo osob nie ma pracy :(:( widocznie mało na oczy widzialas :(:(

Oj, kochana, tu sie mylisz.... Ale nie bede ci tego tłumaczyć... Jeśli to prawda nie pozostaje ci nic innego jak ciagle starać sie o prace i miec dużo cierpliwosci... Ale mozesz też dorabiać. Teraz jest duzo takich ofert tymczasowych ;) Moze niewiele zarobilabys, ale zawsze nie musiałabyś brać kasy od rodziców... Ile masz lat?

Chyba nie masz aż tak źle jak tutaj opowiadasz. Człowiek, który nie ma pracy martwi sie o inne poważniejsze sprawy a nie o to,że nie może kupić sobie jakichś ciuchów. Weź sie ogarnij i nie wypisuj tych niedojrzałych tekstów.

Gość Zuzia...
Przepraszam ze tak pisze :( ale naprawde od dawana sobie nic nowego nie kupilam, trudno mi znalesc jakąs rzecz ktora mi sie podoba a jeśli juz ją znajde to znow nie mam kasy :(:(:( ale gorsze jest jednak to ze zle sie czuje emocjonalnie, psychnicznie i fizycznie :( nic mnie nie cieszy :( nie mam sie czym zająć. Oczywiście caly czas przeglądam ogloszenia, dzwonie itp..narazie nic. Oczywiście nie poddaje sie ale nie wiem ile jeszcze wytrzymam :(:( boje sie

Gość Zuzia...
nie mam tez przyjaciól z ktorymi moglabym pogadac wszystko dusze w sobie, niby nie daje poznac ze cos jest nie tak. Sama sobie powtarzam ze będzie dobrze, ze w koncu uda mi sie .. Ale wystarczy jedno niepowodzenie kazdego dnia aby znow sobie przypomniec jaka to jestem dupa wołowa :(:( Boje sie ze jezeli to dalej będzie sie kumulowac we mnie to...

Gość Taśmunia
znajdz se bogatego faceta