Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smtna onaaa

czuje sie podle

Polecane posty

Gość smtna onaaa

odmowilam wesele poniewaz: 1.mam za daleko ok 1500km 2.nie mam wolnego 3.bilety na samolot sa strasznie drogie ale: 1.hajta sie moj najlepszy kumpel 2.wiedzialam o weselu rok wczesniej-urlopu nie mam bo mam nowa prace-a to nie bylo w planie czuje sie podle...plakac mi sie chce ze nie jedziemy... czy myslicie ze hamsko ze odmowilam?odmowilam w czasie wiec nikt nie poniesie kosztow...

Gość smtna onaaa
czy myslicie ze powinnismy leciec za wszelka cene?

Gość smtna onaaa
ladaco nie na moj slub!w gosci!

Gość czarna koala
nie chamsko. chamskie jest życie że tak wyszło ale trudno, przeciez to nie Twoja wina. na pewno jakbyś mogła tam być tobyś była :( mamy podobną sytuację - przyjaciółka miała już wszystko załatione, a tu musiała zmienic pracę i na bank wolnego nie dostanie. wolny moze miec co najwyzej weekend ale lecieć z Anglii na jeden dzień (przylecieć w sobotę rano, wyleciec w niedzielę przed południem) jej sie naprawde nie opłaca. oddała bilety na samolot, nie bedzie jej. juz sobie popłakałyśmy w słuchawki :( ale cóż, no życie, kuźwa, życie :(

Gość smtna onaaa
no wlasnie ja mam tak samo...bilet w obie strony dla mnei i dla meza to koszt ok.500€...musielibysmy leciec na pysk na szyje brzydko mowiac bo w pon rano musmky sie oboje stawic w pracy:( a lotnisko co tu duzo mowic tez niezbyt blisko mijesca przyjecia:( normlanie mi tak szkoda ze hej:( on u nas byl.... ale powiedzial ze rozumie to,przykro mu ale rozumie.no bo coi mial powiedziec...

Podle może to przesada. Bo to żadna podłość. Ponieważ nie robisz tego celowo, prawda? Możesz czuć żal, bo chcesz a nie możesz. Ale to wszytsko. stało się tak jak się stało, ale to żadna tragedia. Przyjaciel Twój na pewno zrozumie bo wie dobrze jakie jest życie. A jak już będziesz mogła przyjechać do kraju to się spotkasz z nim i z jego żoną i to nadrobicie ; )

Nie ma co się czuć podle. Zamów przez internet w Polsce skrzynkę z trzema winami, niech wyślą do Państwa Młodych, sama wyślij kartkę z życzeniami i już :) Oni na pewno ucieszą się z drobnego upominku, Ty może trochę lepiej się poczujesz. Głowa do góry! :)