Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przezylam szok

ratunku pomocy w mej kuchni grasuje stado mrowek

Polecane posty

Gość przezylam szok

co robic ? :(

jak ja mialam ten problem to kupilam taka kratke - to jest na mrowki i komary (skutecznie odstrasza jedno i drugie), taka kratka jasno zieolna, w srodku bialy wklad

Gość Tekken Week with Victoria
Wynajmij mieszkanie komuś na rok w dobrej cenie, może się ich pozbędzie. ew. porozkładaj wszędzie cukier, a w szczeliny wlej miód ;)

Gość przezylam szok
ale to ja wynajmuje :( mieszkanie a tam stado mrowek nigdy ich nie bylo a nie bylo mnie w mieszkanu trzy dni przyjechalam a tu szok mrowce są wszedzie pelno mrowiec..brrrr najgorsze jest to ze zostawilam na stole butelke po karmi i w niej tez jest pelno mrowiec :(

Gość przezylam szok
nie cierpie mrowiec one sa wstrętne, odeszla mi ochota na jakiekolwiek jedzenie fuuujjjjj brzydactwo wstrętne

U mnie w domu często były mrówki. A to kiedyś w pokoju dosłownie cała ściana była pokryta mrówkami, a to w kuchni... no właśnie. Spróbuj je spryskać jakimś Muchozolem (na te paskudztwa też działa).

Gość przezylam szok
a jak rozpoznac co to za rodzaj mrowcow ??? po czym sie je rozroznia ja nie mam zbyt duzego doswiadczenia z mrowcami :(

Gość yuyufuuf
przyszły odwiedzic,nie badz wredna,posiedza pozeruja troche i pojda

Gość panica monica
w kuchni to jeszcze rozumiem, u mnie cvo roku lęgną się w łazience... nie wiem; co one tam proszek do prania żrą; czy co... ;) ja je tępię Rajdem w spraju; takim na owady biegające; 2-3 opryski i jest spokój na rok...