Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huanny0

Kobiety robia jeden najwiekszy blad po rozstaniu! Utrzymywanie kontaktu z exem!

Polecane posty

Gość huanny0

Wiekszosc kobiet tak ma niestety...Pamietajcie, ze utrzymywanie kontaktu z exem jest tylko mozliwe w 2 sytuacjach. 1rozstanie w przyjazni, bez zalu, bo cos sie wypalilo- bardzo rzadkie sytuacje 2. po wielu miesiacach a nawet latach kiedy emocje opadaja i kazdy z partnerow ma udane zycie Kiedy to wy zostalyscie porzucone, kiedy wasze serce placze to kontakt z bylym was zabija od nowa... Przerabialam to w 2 zwiazkach 1. Utrzymywalam kontakt, jak napisal mi smsa to od razu serce lomotalo, nadzieja ze moze teskni a jak mi pisal jak spedzil weekend ,jakie ma plany to lzy ,cierpienie bo nie bylo dla mnie miejsca w jego zyciu,planach.leczylam sie ponad 2 lata....totalna depresja 2. Zmienilam numer komorki , zerwalam kontakt, przestalam podgladac go na nk, zakazalam wszystkim znajomym mowic o nim,odcielam sie calkowicie ...po pol roku uspokoilam sie i zajelam sie soba

Gość roznie w zyciu bywa
wiesz ja akurat sie rozstalam w przyjazni po 7 latach,jestesmy dla siebie jak rodzina,wiec ciezko mi bylo odmowic kontaktow i uwazam to za dorosly i kulturalne rozwiazanie,lepiej sie milo wspominac nawzajem niz obrzucac zalem,to tylko moje dowiadczenie

Gość huanny0
czyli w przyjazni ,punkt 1-tak wtedy to mozliwe ale nie wtedy jak jedna osoba bardzo kocha a druga nie

Gość gość
uaShx2WN333h2f8zHCa8NxL3