Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xeniasss

do dziewczyn , które znają się na modzie - pytanie

Polecane posty

Gość xeniasss

dziewczyny czy mozecie mi napisac co jest teraz modne jesli sie idzie na wesele? Chodzi mi konkretnie o sukienki, kroje i kolory. W co mozna sie ubrac idac na wesele? Co jest obecnie na czasie?

Gość xeniasss
j w

na czasie są teraz zwiewne sukienki, kolorowe, albo w groszki. Nie polecam, ostatnio pożyczyłam znajomej brązową suknię z gorsetem i była bardzo zadowolona, bo jedyna wyglądała inaczej niż wszystkie dziewczyny w sukienkach na czasie :P

Gość xeniasss
ale te z gorsetem są juz chyba nie modne ? Ja lubię wygladac oryginalnie,ale wiesz nie chcę się tez zabardzo wyrózniac lub odstawac od towarzystwa

Gość xeniasss
jesli ktos był niedawno na weselu to czy moze napisac jakie sukienki przewazały. Jakie kolory i fasony są teraz modne? A moze spodnie ?

Gość tu siękryje wewnętrzna
sprzecznośc, o: Ja lubię wygladac oryginalnie,ale wiesz nie chcę się tez zabardzo wyrózniac lub odstawac od towarzystwa :P

Gość fhfgn
ludzie chodza w kieckahc letnich wlasciwie co mnie osobiscie sie bardzo nie podoba :o bo to nie piknik, tylko wesele i z szacunku dla mlodych ktorzy wydaja kupe kasy zeby ladnie wygladac itd powinno sie zakladac cos eleganckiego, z klasa a nie jak na miasto, czy do klubu :o ja ost mialam sukienke szaro-srebrna z bawalnianej satyny (czy cos takiego) w stylu lat 50'

ja bylam w sobote na weselu :) i powiem CI ze kolory byly rozne, kazdy zaklada to w czyn dobrze sie czuje. BYlo duzo lekkich i zwiewnych sukienek, ktore byly eleganckie, byly tez satynowe. Ja mialam kolor morski :) bylo tez sporo zielonych, fioletowych, czerwonych

Gość xeniasss
dziękuje wam :-) Tak tam się kryje wewnetrzna sprzecznosc. Ale nie umiem tego inaczej opisać. Chciałabym wygladac oryginalnie i zwracac na siebie uwagę , miec sukienkę troche inną niz wszystkie, ale z drugiej strony nie wygladac jak z kosmosu .