Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pustaa kieszen

Skad ludzie maja tyle kasy?

Polecane posty

Gość pustaa kieszen

Ja ledwo wiaze koniec z koncem, a widze znajomi rozbijaja sie co chwile nowymi autami albo jezdza na jakies zagraniczne wakacje, zastanawiam sie skad ludzi biora pieniadze na to wszystko?

Gość klawiaturka recepturka
albo kasiastych starych...

Gość ssffsdsfsfs
myslisz ze wakacje za granica sa drogie? kosztuje 1500zl last minute badz mniej..nie trzeb abyc milionerem zeby cokolwiek robic..

Gość puusta kieszeen
Brzydki, niski itd.. dodaj sobie do nicku jeszcze ze jestes malo inteligentny, dlaczego zakladasz ze nieskonczylam dobrych studiow? No tak tyle ze zarabiajac 1500zl miesiecznie trzeba dodac utrzymanie, oplaty itd wiec nie jest tak kolorowo prawda?

Gość ssffsdsfsfs
jak sie chce to mozna odlozyc!caly rok mozes nawet skaldac! ja nie jestem bogata zarabiam a moge sobioe pozwolic na narty na wakacje itd..a zarabiam 1200 i co? jak sie chce to mozna!

Gość puusta kieszeen
oczywiscie probuje zmienic, tyle ze zle czasy nadeszly

Gość puusta kieszeen
No jesli sie mieszka z rodzicami to nie watpie

Gość ssffsdsfsfs
i wlasnie lece jutro znalazlam last minute 1500z;2 tyg HB..tunezja. zawsze korzystam z lastow nawet w zeszlym roku dzien pzred wylotem rezerowalismy bo na ost chwile trafiaja sie najkorzystniejsze ofert..

Gość puusta kieszeen
bo jezeli zarabiajac 1200zl bylabys sie w stanie utrzymac to albo zylabys na kredycie albo glodowala

Gość ssffsdsfsfs
hahaha nie mieszam z rodzicami tylko z chlopakiem on zarabia 1500 ale splaca aktualnie pozyczke i ma jakies 800zl..

"dlaczego zakladasz ze nieskonczylam dobrych studiow? " bo żalisz sięże mało zarabiasz :O 🖐️ więc albo nie masz kwalifikacji... no.... albo masz równie zjechaną osobowość i nawet z kwalifikacjami nigdzie ambitnie cię nei zatrudnią przez to i nie wiem o co sie rzucasz? w końcu brak kwalifikacji to rozsądna konkluzja odnośnie narzekającej o brak kasy głupi informatyk bez doświadczenia potrafi dostać na wejściu ponad 3 tyś netto :P

Gość puusta kieszeen
Wakacje z kredytu;)

Gość ssffsdsfsfs
tak sie tylko wydaje ale jak sie chce to mozna!ubieram sie nomalnie w galeriah nie wjakis drogich sklepach ale tych dostepnych dlalkazdego h&m vero moda itd...szczegolnie teraz sa wyprzedaze...ja nie wiem jak niktorzy ludzie gospodaruja kasa ze na nic im nie starcza chyba ze macie dzieci

Gość puusta kieszeen
Brzydki niski beznadziejny, twoj nick mowi sam za siebie, a ciebie kto chce zatrudniac skoro nie miescisz sie w zadnych meskich standardach?? A po za tym myslisz sie, wiec prosze nie wypowiadaj sie, bo piszesz totalne bzdury

Gość wow tunezja
ale mi kurwa wakacje...chyba ze ktos pierwszy raz spedza urlop za granica i podnieca go lezenie 2tyg na plazy. Nie ma nic do zwiedzania w tej chujowe tunezji

Gość ssffsdsfsfs
hahahaha nie kochana nie z kredytu.. kredyt byl na cos zupelnie innego i nie pierdol mi tu farmazonow.. zazdrosc ci dupe sciska? ze inni zarabiajac tyle samo moga sobie na cos pozwolic. a ty zwyczajnie jestes nieudacznikiem...albo nie potrafisz gospdoarowac kasa ;] jak lecimy na wakacje? NORM,ANIE! ja z dwoch swoich pensji odlozylam on tez i co? kasa jest!dodam ze nie pomagaja nam rodzice.. jestesmy samodzielni a autorka to osoba niezaradna zyciowo;]

Gość puusta kieszeen
pewnie ze mozna! Ale tak jak mowisz albo trzeba liczyc kazdy grosze albo wszystko z przecen, nie mozna sobie pozwolic na odrobine zapomnienia i luksusu. Ale widzisz na autko to za 1200zl juz raczej nie jest cie stac Dostajac przecietne wynagrodzenie mozna pomarzyc o tych wszystkich luksusach

E tam niezaradna życiowo. Nie każdy ma szczęście do dobrej fuchy. Ja na szczęście je mam :D

a zo złego w wakacjach na kredyt. Moi znajomi biora kredyty przed wakacjami, kupuja wycieczkę i spłacaja w ciągu roku. Jak ktos nie może odłożyć wiekszej gotówki to spłaca sobie po mału

Gość ssffsdsfsfs
wow tunezja haha a co? zazdroscisz ? caly swiat zjezdzilas? ze cie afryka juz taakk nudzi hehehe.. zapewne gowno widzialas i zazdroscisz innym.. ja bylam juz egipcie turcji hiszpani chorwacji ..w tunezji nigy nie bylam wiec lece..i cie zajebiscie ciesze.a ty spedzaj wakacje przed kompem nabijajac sie zinnych hehehe..

Gość wow tunezja
autorko nie przejmuj sie tymi wypowiedziami, to jest wlasnie magia jebanego internetu. Tutaj kazdy zarabai po 15tys i spedza wakacje w meksyku :D. Tak naprawde kisza ogora przed kompem

Gość puusta kieszeen
NO widzisz i po co przeklinasz??? Nie mas argumetnow Zrob wyliczenia to ci uwierze Albo klamiesz albo probujesz udowodnic cos co nie jest prawda;) A czego tobie mam niby zazdroscic? Zalozylam ten topic dla normalnych ludzi;)

Gość ssffsdsfsfs
zycie mamy tylko jedno i i trzeba z niego korzystac.. a nie zalic sie naforum ze jej nie stac na luksuy.. wczasy za granica tro byly luksusy kiedys... a teraz? sa tansze niz wakacje nad naszym morzem... z takim podejsciem to ona cale zycie bedzie tak miala..

Gość puusta kieszeen
Pewnie ze sie nie przejmuje zawsze znajda sie jakies wypierdki spoleczenstwa;)