Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxoleczkaxxx

WIELKIE OKROPNE ROZSTĘPY PO CIĄZY!!!!! CO ROBIĆ????!!!

Polecane posty

Gość xxxoleczkaxxx

Używałam już przeróżnych kremów przeciw i na rozstępy i nic nie pomaga :( są grube fioletowe na nogach pośladkach, biodrach :(( co robic? czy wam pomógł jakiś krem na rozstępy? słyszałam że niby ten z avonu jest dobry ale ludzie duzo gadali że te do tej pory co używałam pomagają i gówno. może znacie jakieś domowe sposoby swoich babć, które mogłyby mi pomóc? bo ta kosmetyka to narazie nic mi nie pomaga i jest gówno warta. pozdrawiam wszystkich którzy chcieliby mi pomóc i mieli podobne problemy :-)

Gość Goska-loska
Ja robiłam zabiegi Mns roller-em, do tego wcieralam serum witaminowe, a po czterech tygodniach rozstępy zmniejszyly się o połowę! Kurację nadal stosuję i mam nadzieję, ze zlikwiduję je do zera :)

Gość jestem w 36 tc
A moge zapytac sie kiedy zrobily ci sie te rozstepy? Jeszcze w ciazy (w ktorym tygodniu?) czy dopiero po?

Gość a jakie serum jezeli mozna
wiedziec?? :)

Gość xxxoleczkaxxx
w ciązy mi się zrobily powstawaly jakos od 7 do 9 miesiąca. Goska-loska a mogę się zapytać co te jest ten Mns roller i jakim serum mam się wcierać? ile za to sie płaci? pozdrawiam

Gość Sozinha
Ja nie byłam jeszcze w ciąży a juz mam:((i to nie jakies biale niteczki tylko dlugie ogromne rozstepiska wszedzie:(Bralam kiedys tabletki anty,po nich troche mi sie przytylo i pojawily sie rozstępy.Mają juz jakies 5 lat...Nie mogę powiedzieć,że dbałam o nie od początkuuu...teraz dopiero mnie jakos wzielo

Gość onoonaa
juz w trakcie ciazy jest sprawdzony stary jak siwat sposob , na unikniecie rozstepow... po prostu od poczatku ciazy smarowac się ... maslem! delikatnie, cienka wartswa... i rozstepow nie ma poniewaz skora baaardzo sie uelastycznia. Wyprobowane i sprawdzone :) pomaga tez na istniejace juz rozstepy, ale ich nie likwiduje calkowicie.

Gość jestem w 36 tc
Onaona - w ogole smarowanie w ciazy, nawet zwykla oliwka jest wskazane, bo wlasnie uelastycznia sie skore, ale druga sprawa to taka, ze rozstepy sa tez dziedziczne i uwarunkownae genetycznie i dlatego niektorzy maja do nich sklonnosci, a inni nie. Moja kuzynka przytyla w ciazy 10 kg, wiec nieduzo i porobily jej sie rozstepy, natomiast ja mam juz 18 kg na plusie i ani jednego rozstepa, ale moja mama i siostra tez nie maja mimo, ze obie urodzily dwoje dzieci.

Gość onoonaa
nawet dziedzicznym dobrym sposobem da sie zaradzic;)

Gość Kawitta...
oleczko, przykro mi, ale to błąd że nie pomyślałaś o rozstępach w czasie ciąży. Teraz nie da się tego usunąć, nie pomoze zaden krem, moze jedynie trochę wybieli. Ja używam Daxa, mam rozstępy na pośladkach (nie byłam w ciąży), są mniej widoczne, ale nic ich nie usunie.

Gość xxxoleczkaxxx
dziewczyny ale ja smarowalam sie balsamami od początku ciązy na brzuchu i piersiach i tak jako tako nie ma tak ich duzo. ale pelno mam rozstepow na tych innych partiach ciala. i od kiedy tylko one zaczely mi powstawac na nogach itd to kupywalam i smarowalam sie tymi kremami ktore mozna stosowac w ciazy. a teraz to juz nie wiem co mam robic i dlatego was prosze o pomoc

Gość xxxoleczkaxxx
no spróbuje tego kremu ale nie wiem czy mi cos pomoze :( Znacie oze jeszcze jakies sposoby? ?

Gość xxxoleczkaxxx
Goska-loska a mogę się zapytać co te jest ten Mns roller i jakim serum mam się wcierać? ile za to sie płaci?