Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życie wraca do normy

Przeraża mnie to.... Wyraźcie swoje zdanie....

Polecane posty

Nie moge się pogodzic z tym że mój tato napewno nie pozyje już dłużej niż 10-15 lat (odpukać) Całe życie wolałam jego od matki ktora mnie tylko gnębiła i gnębi zreszta dalej, on jest taki mądry, tak mi zawsze pomaga, poszedł by sie zabijać za mnie, z żadnym przyjacielem tak nie porozmawiam, nie pożartuje nie posiedze jak z nim on jest moim najwiekszym przyjacielem, w ogole on uratował mi zycie bo gdy sie urodzilam bylam chora mialam nie zyc wszyscy rozkładali rece a on mnie uratował.jest taki dobry ma wspaniałe poczucie humoru gdy działo mi sie źle zawsze miałam u niego azyl. ja mam 17 lat on 56 i pije od zawsze (byl na 4 odwykach -nie pomaga, zreszta on nie chce) pali papierosy od ponad 40 lat, nie je a jak juz to podziubie i dupa. rano najpier zapala papierosa i na czczo pije wódke i mowi ze mu sie nie chce jesc, ogolnie zyje w stresie bo matka go nienawidzi , on ma długi komornika i w ogole. wiem ze kazdy musi umrzec ale jakos nie wiem co ja zrobie bez niego.on mieszka osobno ze swoja przyjaciolka nie mieszka z nami ale ja codziennie u niego siedze. jak on umrze to ja napewno tez umre albo sobie cos zrobie bo bez niego nie wyobrazam sobie zycia i sobie napewno nie poradze. a jestem osoba ktora am wiele problemów. wiem ze pewnie nie ja jedna jestemw takiej sytuacji ale....no poprostu nie wiem i koniec....

Gość Ale z ciebie cham
Ladaco :o

pocieszam sie tym ze on ma bardzo mocny organizm, zahartowany, jego ojciec byl tropszke taki jak on ale moze jadł normalnie i troszke mniej pił i zył 76 lat.

Gość come to my buduar
No nic na to kochana nie poradzisz. Ja też mam za ojca obiektywnie rzecz biorąc kawał cholery, nie mam z nim prawie żadnego kontaktu a i tak nie wyobrażam sobie że mogłoby nie żyć. Nie myśl za często o tym że Twój tata odejdzie. Ciesz się każdą chwilą z nim spędzoną, doceniaj, zapamiętuj każdy jego gest żebyś potem miała co wspominać. Wszystko się może zdarzyć-równie dobrze to Ty możesz pierwsza odejść.