Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz skoczę

kosz usunięty z pulpitu, gdzie go znaleźć?

Polecane posty

Gość zaraz skoczę

to moje pierwsze godziny z vistą i już mogę je określić jako kompletną porażkę. niechcący usunęłam kosz z pulpitu i za chuja nie mogę go przywrócić z powrotem. gdzie mam go znaleźć? pomocy!

Gość zaraz skoczę
bardzo śmieszne :P

Gość kliknij w ikonkę po lewo
na dole a potem w "komputer" Po lewo wyświetlą ci się wszystkie foldery, w tym i kosz :)

Gość kliknij w ikonkę po lewo
w ikonkę microsoftu

Gość Tekken Week with Victoria
Kliknij w ikonkę kosza - tam jest wszystko co usuwasz ;)

Gość zaraz skoczę
okej, dzięki. w sumie przechytrzyłam komputer i poradziłam sobie innym sposobem, ale dziękuję za pomoc, przyda się na przyszłość, bo pewnie nie raz go jeszcze wywalę :) energiczna trzydziestolatka, kafe to moje google :classic_cool:

Gość Respectable
Tekken Week with Victoria ty myślisz , ona go usunęła to jak może w koszu sprawdzić ? klikasz start , potem komputer , po lewej stronie okna jest taki pasek , i tam masz wszystkie programy , potem naciskasz na "KOSZ" robisz przywróć a następnie klikasz "OK" i już go masz na pulpicie . ;) Mam nadzieje że pomogłam . :)

Gość falka9
witam, niestety przytrafilo mi sie to samo a wasze odpowiedzi nie pomogly mi bo dzieki ostatniej z nich moge tylko utworzyc skrot od kosza a nie sam kosz. Jezeli komus sie to przytrafi prosze postepowac wedlug tych polecen: 1. Aby pokazac kosz na pulpicie kliknij prawym przyciskiem myszy na pulpit a potem wybierz PERSONALIZUJ. 2. W lewym okienku kliknij łącze ZMIEN IKONY PULPITU. 3. zaznacz KOSZ a nastepnie wcisnij ZASTOSUJ i OK. I po sprawie. Swoja droga trzeba byc niezla blondynka zeby usunac koszz z pulpitu :D:D:D

Gość blondynka nie blondynka
mój kolega gnał na zlecenie do księgowej która usunęła rozliczenia firm, płacz :niech pan coś zrobi, straciłam dane.Skasował 200 zł za przywrócenie danych z kosza.:D

Gość falka9
ale to juz jest inna sprawa kiedy usuniesz dane z kosza i chcesz je wtedy odszukac. ten temat dotyczy tylko ikony kosza na pulpicie.

Gość feef
Mamy 21 wiek, a niektórzy nadal używają systemów MS. :D🖐️