Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooooooo

GDZIE POZNAŁYSCIE NORMALNYCH FACETóW I JESTEŚCIE Z NIMI SZCZĘŚLIWE???

Polecane posty

Gość ooooooo

piszcie dziewczyny,kobiety gdzie poznalyscie swoja druga polÓwke,dobra rada dla poszukujacych mile widziana

Gość ooooooo
ty to zawsze sobie jaja robisz

Gość szczesliwa katarzynianka
Ja swojego poznalam na czacie.Po tyg. 1 spotkanie i teraz jestesmy para.Internet pomogl nam sie odnalesc bo tak normalnie to raczej bysmy sie nie poznali.A jestesmy z tego samego miasta.

Gość ooooooo
to znaczy??? chodzi mi o normalnych dla ktorych to my jestesmy najwazniejsze i chce byc z nami do konca zycia a nie ciulami ktorzy szlajaja sie nocami,wracaja najebani potem przepraszaja i tak w kołko

Gość ooooooo
no nie gadaj??? na czacie spotkalas normalnego faceta??? ja jak pisze z kims to zawsze jakis debil mi sie natrafi

Gość szczesliwa katarzynianka
Naprawde normalny facet.Ma super charakter, normalnie i powaznie mysli o zyciu.Duzo by o nim pisac.Jestem z nim mega szczesliwa.I cche zeby to trwalo do konca zycia.I obydwoje tego cchcemy.Wierzymy ze nam sie uda.

Gość ja też swoejgo
chłopaka poznałam przez internet. Ale nie na czacie ani na żadnym portalu randkowym :P nie było to też żadne ogłoszenie towarzyskie. Keidyś się chciałam wyżalić komuś jak mi źle i że czuje się samotnie, umieściłam taką niby krótką kartkę z pamiętnika na pewnej stronie. I moje Kochanie odpisało ;) Ja oczywście nie chciałam sie spotkać bo nie po to pisałam o sobie na necie - a było to bardzo szczere wyznanie. Najpierw były maile, potem gg no i wreszcie spotkanie :D wszystko jak na razie dobrze się układa. MAm nadzieję, że tak już będzie zawsze

Gość ja tez...
swojego bylego poznalam na czacie, bylismy zze sobą ponad dwa lata :) Poza tym poznalam tam tez wielu innych ciekawych ludzi :)

Gość laleczkaaaaaaaaa
A ja mojego też przez internet na portalu randkowym :-) Jestesy razem 8miesięcy... ;-)

w najbardziej banalnym miejscu-uczelni :classic_cool: prawei 3 lata razem, szczesliwi :P

Gość lurek
to znaczy??? chodzi mi o normalnych dla ktorych to my jestesmy najwazniejsze i chce byc z nami do konca zycia a nie ciulami ktorzy szlajaja sie nocami,wracaja naj**ani potem przepraszaja i tak w kołko to nie jest normalne, że mężczyzna chce być z kobietą do końca życia (chyba, że zamierza ze sobą skończyć albo ma 50 lat)

Ja spotkałam swoją drugą połówę w szkole,na szkolnym korytarzu. Siedziałam z koleżankami na ławce,rozmawiałyśmy aż w pewnym momencie go ujrzałam,a on mnie w jednym momencie. Jak z filmu ;) Dopiero rok razem,a ja czuję że to jest to ;)

Gość przez internet
ale nie na żadnym portalu randkowym (z tego, co się orientuję, choć nigdy nie miałam takiego konta, to są właśnie wysypiska męskich odpadów), tylko przypadkiem, na forum. jesteśmy już małżeństwem :)

Gość cet alergin
my poznaliśmy się w pracy- cztery lata jesteśmy ze sobą a od dwóch małżeństwem

Gość na górze na klatce schodowej
a dokładnie przy windzie.

Gość a ja..........
w liceum;)

Gość W ZAKOPANEM przy rozkladzie
jazdy pks'ów. Jechalismy na jeden oboz studencki. zagadalismy i tak juz zostalismy nierozlaczni :-)

Gość qqqqqqqqqqqqqqqqqq
na bahu ,najszczesliwsza na swiecie z super normalnym facetem,

na imprezie pod akademikami. Piliśmy razem wódkę :P Upiliśmy się i wygłupialiśmy :D Teraz jest moim narzeczonym

Gość ja mam babyliss eco dry
na studiach :)

Gość oh la laa
ja mojego znam od dziecinstwa, od 3 lat jestesmy razem, kiedys sie nie znosilismy stopniowo zaczelam sie do niego przekonywac, była przyjaźń a teraz ;)