Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podkolanówki zCzerwonegoDYWANU

Oddam 5miesiecznego YORKA za darmo z powodu wyjazdu

Polecane posty

Na wstępie chciałabym was wszystkich przeprosić poniewaz niestety nie mam owego psiaka a nie wiedziałam jak zwrócić uwage na swój temat byscie mi odpisali...no więc tak...od jakiegoś czasu chodze regularnie do stomatologa, na dolnej szczęce pozostały mi 3 maleńkie ubytki(dosłownie kropeczki) do wyleczenia,natomiast opuchło mi dziąsło obok 3 i 4 ...nie wiem w sumie dlaczego,dbam o higiene jamy ustnej ,szczotkuje zęby po kazdym posiłku,żuje gume,uzywam nici dentystycznej i płynów do płukania jamy ustnej,chodze do dentysty itd...dodam jeszcze ze wyzyna mi sie górna 7(mam 19 lat)...a obok tej trójki i czwórki około 4 miesiące temu miałam wyrywanego zęba oczywiście po wyrwaniu na nastepnej wizycie zrobiono mi zdjęcie rtg by upewnic sie ze wszystko dobrze sie goi,dostałam także antybiotyk bo wdało mi się w owego zeba zapalenie(był dość uszkodzony)...płuczę te dziąsło szałwią,ząb boli gdy coś mocniej nim gryze a tak w ogole jest tylko opuchnięte dziąsło...co to moze byc??z góry dziękuje wszystkim za pomoc:)

Gość wielki czarownik
rzucam klątwę na wszystkich którzy to przeczytają a następnie nie skopiują i wkleją wciągu 5 min posrają się w gacie

Ja wlasnie tez mialam opuchniete dziąsło, dentyska zrobiła mi opatruunek na skruszonej 7, bo myslała, że do zapalenie od tego. Ale to zapalenie miałam nadal :o Po 2 tygodniach okazało się, że rośnie mi 8, po tej stronie, gdzie mam to zapalenie, wiec podejrzewam, że to od tego...

Gość też mialam opuchnięte
dziąsło. Tylko, że przy zupelenie zdrowym zębie. Dentystka powiedzila mi, ze mogla drachnąc sie szczoteczka i dostala się jakas bakteria. Kazala kupic Dentosept A i przeszlo mi po kilku dniach.

właśnie ja tez mam opuchnięte dziąsło przy zdrowym zebie a swojego czasu podjadałam rózne łakocie typu chipsy,paluszki itd byc moze własnie uszkodziłam dziąsło...kurcze...i czym ja mam to płukać:(a moze najlepiej isc do dentysty

Gość też mialam opuchnięte
no wlasnie moglas sie zadrabac chipsem, dostaly sie pozniej bakterie i stąd opuchlizna. Idz do apteki po ten Dentosept A, koztuje coś kolo 8 zl, jak Ci nie pomoże to za 3 dni idz do dentysty

A ten dentosept jest na bazie jakis ziółek czy to normalny lek do płukania jamy ustnej?

Gość w momencie w ktorym
doczytalam, ze nie masz psa, przestalam czytac... tani i marny podstep, pewnie jak jego autorka

Gość grhdh
Na wstępie chciałabym was wszystkich przeprosić poniewaz niestety nie mam owego psiaka a nie wiedziałam jak zwrócić uwage na swój temat byscie mi odpisali...no więc tak...od jakiegoś czasu chodze regularnie do stomatologa, na dolnej szczęce pozostały mi 3 maleńkie ubytki(dosłownie kropeczki) do wyleczenia,natomiast opuchło mi dziąsło obok 3 i 4 ...nie wiem w sumie dlaczego,dbam o higiene jamy ustnej ,szczotkuje zęby po kazdym posiłku,żuje gume,uzywam nici dentystycznej i płynów do płukania jamy ustnej,chodze do dentysty itd...dodam jeszcze ze wyzyna mi sie górna 7(mam 19 lat)...a obok tej trójki i czwórki około 4 miesiące temu miałam wyrywanego zęba oczywiście po wyrwaniu na nastepnej wizycie zrobiono mi zdjęcie rtg by upewnic sie ze wszystko dobrze sie goi,dostałam także antybiotyk bo wdało mi się w owego zeba zapalenie(był dość uszkodzony)...płuczę te dziąsło szałwią,ząb boli gdy coś mocniej nim gryze a tak w ogole jest tylko opuchnięte dziąsło...co to moze byc??z góry dziękuje wszystkim za pomoc

Gość koniec karierry :)D
spier­dalaj oszustko!