Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona-szminka

blizny po wyciskaniu

Polecane posty

jak sobie poradzic z bliznami po wyciskaniu syfów?? mam cala posiniaczona oraz w strupkach twarz. wyglada to obrzydliwie. a teraz lato... czy jest na to jakis sposob, zeby przyspieszyc gojenie? jestem zalamana. czy ktos ma podobny problem?

Gość syyyyy
nie wyciskaj sama jak juz to zrób sobie parówkę i wyciskaj przez chusteczkę i nie paznokciami

Gość fhfgn
no to ja ciporadze bo sama z tym mam problemy :o idz na kapiel dosc ciepla, zeby pory sie porozszerzaly (mozesz przed zrobic parowke dodatkowo). najpierw robie delikatny peeling drobroziarnisty,taki zeby dzialal lekko. potem nakladam maseczke rozgrzewajaca,po zmyciu od razu uzywam ziaji pro peeling bardzo mocny, a na koniec maseczke jakakolwiek z biala glinka (pomaga na przebarwienia,blizny). potem nakladam acnederm, i dodatkowo po nalozeniu na cala twarz wcieram/wklepuje w nawiekze blizny. no to tak w skrocie np wczoraj tak robilamale stosuje to nei czesciej niz 2 razy w tyg. na codzien cos delikatnego do mycia, no i nawilzanie i acnederm, podklady tylko mineralne

Gość mizka
TOINTEX! tylko!