Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturrra

gdzie dostaliscie sie na studia???

Polecane posty

Gość maturrra

juz prawie wszedzie rekrutacja zakonczona. gdzie zdecydowaliscie sie isc?

Gość jadwiga holszytnska
nigdzie:( oj tzn dostalam sie ale na swoj wymarzony kierunek akurat nhie.. i ide chyba na ten tylko na zaoczne.

Gość jadwiga holszytnska
szminka a powiedz na czym polega ta inzynieria srodowiska? bo sie dostalam ale tak naprawde nie wiem co moglabym pozniej robic

Gość maturrra
magdusia 18 a na co zlozylas? czyzby uj lub agh?

Gość jadwiga holszytnska
tzn mniej wiecej sie zorientowalam jakie mozna robic specjalizacje i na czym moglaby polegac praca w zawodzie po takim kierunku. ale szczerze mowiac mialam nadzieje ze dostane sie na cos innego:) i nie przywiazywalam wagi do tej calej inzynierii srodowiska. a ze szminka sie tam wybiera to moze ma jakies konkretniejsze info- pewnie sie tym wiecej interesowala niz ja:)

Gość Wałczaneczka 87
po inżynieri środowiska możesz np w geodezjii pracować ale popieram wcześniejszą wypowiedz, należy isc na taki kierunek po którym wiesz co chcerz robic

heh w sumie tez za duzo nie wiem. to chyba bardzo trudny kierunek. duzo chemi i fizyki (jak dla mnie masakra!!!!) ale co zrobic jak nigdzie indziej sie nie dostalam? :( to ogolnie polega na walczeniu z zanieczysznieniami srodowiska. robi sie duzo projektow itp. podobno po tym kierunku nie ma problemu ze znalezieniem pracy. prawie kazdy urzad potrzebuje takich osob. ale czy ja wytrwam?! :(

Gość jadwiga holszytnska
wiedzialam co chce w zyciu robic ale uczelnia powiedziala: nie :P i pojde chyba na ten moj kierunek tylko zaocznie bo co zrobie:( wszyscy jednak naciskaja zebym poszla na te inzynierie no i z ciekawosci chce sie dopytac:)

Gość jadwiga holszytnska
u mnie np sa specjalizacje typu wodociagi scieki kanalizacja ochrona srodowiska i skladownie odpadow energoszczednosc costam:)

Gość maturrra
magdusia 18 nietrudno sie domyslec ze UE :P tam chyba nie ma nigdzie indziej ekonomii

Gość maturrra
to ja sie tez przyznam :D elektrotechnika na agh :] jutro chwila prawdy

Gość mizka
socjologia kulturoznawstwo albo pedagogika z doradztwem zawodowym na univ rzeszow. 17 lipca wyniki. nei wiem czy sie dostane :O

Gość jadwiga holszytnska

Gość kolezankakolezanki
dziewczyny a ja chce studiowac psychologie- tylko nie wiem czy to jest przyszłościowy kierunek:( interesuje sie tym odkad pamietam i uwielbiam pomagac ludziom, ten zawód to byłaby moja pasja- ale inni mi skrzydła podcinaja i gadaja ze nie bede miec potem pracy. dodam ze chciałabym byc psychologiem klinicznym.

Gość wyrywajsztechety
mizka, to jak napisałaś maturę, że masz wątpliwości czy się dostaniesz? Na Uniwersytet Rzeszowski przyjmują wszystkich...

Gość maturrra
kolezanki-- ja tez marzylam o psychologii i tez mi wszyscy truli ze malo ambitny kierunek i jestem za zdolna na takie studia i tym sposobem ide na uczelnie techniczna :D

Gość mizka
wyrywajsztechety----- polski pp 69% ang pp 88 wos pp 58 pol ustny 75 ang usnty 95

Gość wyrywajsztechety
mizka, pierdolisz, powinni cię przyjąć. :) A tak w ogóle ile jest osób na miejsce na twoim kierunku?

psychologia malo ambitny kierunek!!!!!??????? kto ci takich glupot nagadal??chyba jakies glupki bez wyksztalcenia, co pojecia nie maja. Psychologia jest cholernie CIEZKIM kierunkiem....

Gość mizka
:D:D tak jak w linku ktory podalam kulturoznawstwo - 161 chętnych na 100 miejsc socjologia - 130 chętnych na 60 miejsc pedagogika chyba z 800 chetnych na 200cos miejsc? bo to jakos tak porozbijane i nie wiem do konca jak z ta pedagogika :O

Gość mizka
a Ty wyrywajsztechety jestes z okolic Rz czy studiuujesz na univ rzeszow czy jak? ;) jak moge spytac ;)

Gość maturrra
ciezka to jest medycyna, budownictwo, AiR albo EiT . dla mnie psychologia przy tym to bajka. nauka na psychologii to przyjemnosc w porownaniu do scislych kierunkow- to nie zadna zlosliwosc tylko prawda.. nie chcialam urazic osob ktore studjuja psychologie