Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10powodÓw

10 powodÓw aby znienawidzi swojego ex

Polecane posty

Gość 10powodÓw

1-bo mnie porzucił 2-bo nie pisze 3-bo mnie zaczyna wkurzac 4-bo go do cholery dalej kocham 5-bo nie jest mnie wart 6-bo miał włosy w nosie 7-bo smierdzialo z jego butÓw 8-bo za bardzo za nim tęsknie 9-bo nie wie co traci 10-bo wybral kolegow a nie mnie

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
1-bo był nie warty mnie 2-wykańczał mnie psychicznie (zaowocowało to nerwicą) 3-bo jest teraz z blond kurwiszczem która mnie denerwuje!!!!!!1 4-bo kochałam go nad życie i wiele mnie kosztowało by zaczać życie od nowa 5-bo nadal zdarza mi się o nim myśle :-( 6-bo był meega egoistą i egocentrykiem 7-nadawalismy na zupełnie innych falach jakby w innych jezykach 8-czesto kumple byli ważniejsi 9-jak wypił włączał mu sie agresor 10-bo nadal jest dla mnie KIMŚ

Gość kimi2772
ja tez tak uwazam, faceci to dupki na 11.moze buc ze nie szanuja kobiet, ktore je kochaja

Gość Pfffffffffff
1 Bo mnie zdradził 2 Bo zostawił dla niej 3 A wcześniej okłamał 4 Bo jestem przez niego nieszczęsliwa i nie mogę pół roku ułozyc sobie życia 5 Bo to chyba były zmarnowane 3 lata zycia 6 Bo wydawał sie być kurewsko idealny 7 Bo 3 lata wmawiał, że zdradzić by nie potrafił 8 Bo zostawił dla brzydkiej dziwki.... 9 Bo Kochałam, a zranił tak jak jeszcze nikt... 10 Bo za nim tęsknie...

Gość biedroneczkakaaaaaa
1. bo mnie zdradził 2. bo sie do tego nie przyznał 3. bo jest egoista 4. bo jest materialista 5. bo na mnie nie zasługiwał 6. bo nie umie kochać 7. bo zrobiłabym kiedys dla niego wszystko 8. bo zmarnowałam 7 lat mojego zycia przez niego 9. bo mówił 'kocham Cie' ...i pisał do tamtej kurwy 10. bo jest zerem jako człowiek i nie ma skrupułów

a skąd miały wiedzieć że jest nieodpowiedni wcześniej ??? pierdoły piszesz...

Gość piotrkowa333
10-bo wybral kolegow a nie mnie tzn. ?????????????????