Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jęęędrek

Jak reagujecie jeśli zaczepiają was nieznajomi chłopcy na naszej-klasie?

Polecane posty

Gość Jęęędrek

Gość fikadełko
Dzwonię na 997.

Gość nie obchodzi nas to autorze

Gość Jęęędrekk
Na pewno policja się tym zainteresuje:) A inne z was? W ogóle zdarza wam się tak?

Gość Jęęędrekk
"nie obchodzi nas to autorze" Co was nie obchodzi?

Gość ten temat

Czy wy też sobie wpychacie ? Jęęędrekk Na pewno policja się tym zainteresuje A inne z was? W ogóle zdarza wam się tak? wypierdalaj podszywaczu !!!!!!!!!!

Gość Jęęędrekk
A jeśli chłopak chciałby po prostu was zapoznać? Co w tym złego? Czy nasza-klasa to nie tak samo dobre miejsce jak oklepane: sklep, basen, studia, praca?

Gość Jęęędrekk
Ten temat was nie obchodzi?

Gość Jęęddrekk
A czemu spławiacie? Czy każdego, który chce was poznać na studiach, w pracy, czy gdziekolwiek indziej też spławiacie?

Gość Jęęddreekk
Co jest dość idiotyczne? Bez przesady. Myślę o tym, żeby właśnie może zapoznać jakąś dziewczynę z mojego miasta na naszej-klasie, bo obecnie nigdzie indziej niż na internecie nie można poznać tak wielu ludzi. A wyobraźcie sobie, że ja do tej pory do żadnej jeszcze nie napisałem a do mnie z rok temu jakaś właśnie pisała. Korespondowaliśmy jakiś czas ale nie podobała mi się i dlatego w łagodny sposób właśnie ją spławiłem, coraz mniej ochoczo odpisując. Choć była dość wytrwała. Ale gdyby mi się pdoobała to z chęcią nawiązałbym z nią znajomość

Gość Jęęddreekk
"A co autorze chcesz kogoś poderwać przez nk" Tak, a widzisz w tym coś dziwnego albo nieodpowiedniego?

Gość ivisible...
jak reaguje?.. to zależy, zazwyczaj mówię kilka bardzo miłych słów z stylu "spier..."ale to tylko w wyjątkowych okolicznościach, bo przecież kobieta nie powinna byc oklęta, no nie?:P szczagólnie miło zwracam sie do osób "wpychajacych sobie talerze do odbytu"...po spotkaniu takich przypadków stwierdzam ,ze Bóg ma poczucie humoru...:P

Gość Jęęddreekk
" szczagólnie miło zwracam sie do osób "wpychajacych sobie talerze do odbytu"" Pierwszy raz jesteś na tym forum? Nie umiesz odróżnić poważnych wypowiedzi od chamskiego podszywania się i kradzieży nicków? Takie rzeczy się chyba automatycznie ignoruje czytając, nie...? Mam nadzieję, że nie wszystkie dziewczyny są takie chamskie, bo chamskiej i tak nie szukam. Więc w sumie to będzie naturalne sito

Gość Jęęddreekk
Kiedy kończy się studia, pracuje się. po pierwsze poznaje się o wiele mniej osób niż wcześniej a po drugie ma się o wiele mniej czasu i siły, Chyba normalne jest, że próbuje się poznać kogoś przez internet.

Gość Jęęddreekk
Nie narzekam jakoś na brak powodzenia ale wróćmy do tego co mówisz. Czyli wg Ciebie powinno się poznawać dziewczyny raczej gdzie indziej niż w internecie, tak? To gdzie wg Ciebie najlepiej, gdzie poznają ci, którzy maja powodzenie? Np w pracy tak?

nie ma idealnego miejsca. nie zasugerowalam, ze masz przejsc sie na spacer do parku i juz bedziesz mial dziewczyne. nie wiem czy jakakowiek bedzie chetna do nawiazywania kontaktow przez nasza klase. :D ja bym była zniechęcona i nigdy nie umówiłabym się z kimś z internetu chyba że dana osoba bardzo by mnie zaintrygowała, w co jednak wątpię. twoje zachowanie jest desperacke. ;)

Gość agata----
Jęęddreekk ja nie uwazam zeby twoje zachowanie bylo desperackie, jesli masz ochote napisac do jakiejs fajnej dziewczyny z nk, to pisz co ci szkodzi:) a noz widelec wywiaze sie fajna znajomosc Ja uwazam ze kazdy sposob na poznawanie nowych ludzi jest dobry, a poznawanie ludzi na interenecie ostatnio jest dosc czestym sposobem :)