Gość MAGYAR Napisano Lipiec 14, 2009 Witam serdecznie wszystkie Panie mam 21 lat i od 4 zajmuję się przedłużaniem włosów. od 2 lat robię to profesjonalnie zdobyłam wymagane certyfikaty oraz ukończyłam szkolenia. W tym momencie jestem dyplomowana stylistką dlatego na pewno trafisz w profesjonalne ręce. W ubiegłym roku przedłużyłam włoski ponad 300 Paniom. Na każdą usługę wystawiam rachunek CENNIK: włoski długości 50 cm 1 pasemko –włos azjatycki 4,50 całkowite przedłużenie (120-200 pasm)-włos azjatycki 399 zł 1 pasemko- włos indyjski- 5,70 całkowite przedłużenie (120-200 pasm)-włos indyjski 549 zł WŁOSY Z NAJWYŻSZEJ PÓŁKI, MOŻNA KRĘCIĆ, PROSTOWAĆ, FARBOWAĆ .PO WYKONANIU USŁUGI DODAJĘ GRATIS SPECJALNA SZCZOTKĘ ORAZ INSTRUKCJĘ OBSŁUGI NOWYCH WŁOSKÓW;) METODA JAKĄ PRZEDŁUŻAM ? Micro Rings Hair Extension® Micro Rings Hair Extension® JEST METODĄ CAŁKOWICIE BEZINWAZYJNĄ W STRUKTURĘ NATURALNEGO WŁOSA, PONIEWAŻ WŁOSY NATURALNE DOCZEPIANE SĄ ZA POMOCĄ MIKRO RINGÓW - MALUTKICH OBRĄCZEK TYLKO I WYŁĄCZNIE z silikonem BEZ UŻYCIA KLEJU, WOSKU CZY innych metod żywicznych oraz URZĄDZEŃ NA CIEPŁO. Ta metoda może być zastosowana do włosów cienkich, bardzo osłabionych i/lub zniszczonych oraz do wielokrotnie już przedłużanych. Tą metodą włosami można się cieszyć nawet rok. ZAPRASZAM. KONTAKT GG: 12750263 e-mail: magyar997@wp.pl Przedłużam włosy klientkom z Poznania! Chętnie odpowiem na wszystkie pytania:) Serdecznie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach