Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttaka taam

mój facet mnie chyba wrabia w dziecko!!!!

Polecane posty

Gość ttaka taam

jestem wściekła dziwnie to brzmi ale jestesmy razem z moim w zwiazku-oboje po przejsciach, on rozwodnik ja jeszcze mężatka ale nie jestem juz z prawie byłym mezem... otóz ze względu na to ze mój były dzieci nie chciał-zazywalam srodki anty-skończyło sie to tak ze potem leczylam sie sporo czasu na hiperprolaktynemie... ale odniosło to takze skutek psychiczny-boje sie i nie chce byc matka, nie nadaje sie do tego ale on naciska i naciska ze chce ze ja mam byc matka jego dziecka i ze to cudowne i blabla ze względu na rózne sprawy nie moge zazywac hormonów, stosujemy hmmm stosunek przerywany (nam akurat to służyło) a wczoraj kochalismy sie...jak zawsze cudownie powiedział ze jest za goraco położył sie obok i przytulił...i ok ale dzis sie przyznał ze skończył w środku tylko nie dał po sobie znać...i ze bardzo chciałby zebym zaszła w ciązę a ja sie poprostu boję nie chcę!!!!! jestem na niego zła

Gość fikadełko
No to go rzuć!

Gość powinien uszanowac twoje zdani
e poza tym, jak moglas nie zauwazyc ze nie skonczyl na zewnatrz:)

Gość ttaka taam
hhmm mogłam bo czasem tak robimy ze przerywamy zabawe i kończymy później on nad soba doskonale panuje i jest wspaniale w łózku zawsze super oj dziewczyny nie kazdy facet szczytuje z krzykiem i wybałuszonymi gałami:-) mozna nie zauwazyc zwłaszcza ze od razu zasnelam potem....

Gość nie musi wrzeszczec
nie powiesz, ze nie czujesz wytrysku, a tym bardziej jak sie z Ciebie sperma wylewa po seksie :o

Gość sftgsr
nie musiała czuc :-)